Ce post de radio asculti?

Loading...

O zi. Atât. O zi mai am până la noul telefon...Dragilor pauza asta așa lungă de aproape o lună de zile are și ea explicațiile ei. Am avut parte de un team-building relaxant cu colegii de la Adevărul de Seară, de câteva concerte și piese de teatru, grație programului plin de spectacole din Sibiu de acum de dinainte de sărbători, dar și muuuultaaa muncaaaaaaaaaaaaaaaa la ADS sau la școală.
Una peste alta, am redescoperit radioul lui Moș Crăciun și, vă vine să credeți sau nu, am reușit să vând N97 mini-ul la un domn respectabil din Satu Mare. După ce am reușit performanța ca să zic așe, bănuiți probabil de am așteptat, nu? Să lanseze Vodafone oferta pentru ceea ce mărturisesc că este telefonul pe care l-am dorit cu extrem de multă ardoare de când sunt în „haita” celor ce depind de acest accesoriu ca să zic așe.
Deci, după ce m-am enervat ca dracu din cauza celor de la centrul de anvelope de pe Rațiu (apropos așa lipsă de profesionalism nu am văzut în viața mea), pentru că au reușit să îmi rupă antifurtul de la roți și a fost nevoie să primesc ajutor de la BMW Contempo (jos pălăria, chiar dacă fraților, sincer niciodată nu o să îmi cumpăr vreun accesoriu pentru 320-ul meu pentru că sunteți scumpi) ca să desfac șu eu jantele și astfel am putut să pun anvelopere de iarnă, am mers ață la Vodafone.
Acolo am dat de o duduie, care spre surprinderea mea, habar nu avea ce oferte are Vodafone pentru clienții existenți. Noroc cu mine că așa și-a citit și femeia întregul email de la mai șefi mai mari de la Vodafone și așa am descoperit că pot să îmi iau un Iphone 4 fără să schimb abonamentul.
Mâine (marți) vine și telefonul. Mărturisesc că este una din cele mai mari bucurii și satisfacții din ultimii doi ani (după nașterea nepoțicii mele). Abia aștept să îl butonez. Cred că a meritat așteptarea....
Mâine seară o să vă povestesc cum este noul meu telefon.
Între timp vă urez o iarnă bestială și sărbători cât mai fericite alături de familia voastră!

6 comentarii:

daninho spunea...

Hai să facem echipă pentru Cupa națională de fotbal între bloggeri/twiteriști :D

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna ziua
Va scriu in legatura cu un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
O vara placuta va doresc.

liana spunea...

tot e bine ca ai reusit sa-l obtii..eu am asteptat aproape o luna

Anonim spunea...

da da.. si de cand l-am luat nu mai am timp de blogareala :))

masaj erotic Arad spunea...

esti multumit de el? eu da, sunt multumita de telefon

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels