Ce post de radio asculti?

Loading...

Cea mai buna muzica.


Vă propun câteva piese care v-ar putea face o vara mai superbă în acest 2009. Cu ajutorul celor de la Radio Globo, al cărora sunt un fan super devotat :)), am făcut aşa ad-hoc un top al pieselor care ar putea avea succes în vara asta. Nu e vorba de piese dance sau electro. Cu alea o sa fac un top aparte mai spre mijlocul verii. Va propun mai jos o lista cu cateva piese pe care va invit sa le votati apoi in sondajul din stânga.
P.S. Dacă aveţi propuneri astept cu nerăbdare la comentari.. Audiţie plăcută.

ZERO ASSOLUTO - per dimenticare


SO HUMAN - LADY SOVEREIGN


Tiziano Ferro - Indietro


Gossip-Heavy Cross


Anastasia - Defeated


Cesare Cremonini – Figlio di Un re


JENNIFER HUDSON - SPOTLIGHT


neyo - mad with you


Paolo Nutini - Candy


The Fray - You Found Me


Empire of the Sun - We Are The People

1 comentarii:

reginadegheata spunea...

De ce sa nu votez
...pentru ca vecinului meu, cheferist, nemernicii de la Transporturi i-au bagat pe card doar juma din salariu. De parca el muncise part-time si nu full-time. “Pai, domle, chiar asa?! Astia’s tampiti?! Nu se gandesc ca sunt oameni care traiesc din salaru’ ala?!” Ehei, nea cheferistu’, romanii care traiesc din salariu sunt pe cale de disparitie. Dar asta e decupata din alta poveste.
…pentru ca in Parlamentul Europei o sa ne reprezinte – una tuta, unu’ parvenitu’ si unu’ extremistu’. Ca restul “e” de umplutura. De parca am fi toti expresia pluralului defectuos, a retardului lamentabil si a unei splendide paranoia.
…pentru ca tanti pensionara se uita cu jind deunazi la calupul de branza telemea si numara maruntisul de prin buzunare. Si cu numaratu’ a ramas. Ca nu-i ajunge nici macar de-o “scrijea”.
…pentru ca pe pasarela de la gara este un infirm care cerseste atentia trecatorilor.
…pentru ca indrazneala de a-ti cauta un job in tara asta e mai mare decat aia de a sari cu parasuta. Mai ales daca locuiesti in provincie. Te buseste plansu’-rasu’ de cate ori citesti un anunt de angajare cu cerinte umflate si rasumflate si cu salarii de cacat.
…pentru ca mandica de peste drum e mai proasta decat mine dar ea a avut norocu’ chior sa dea peste o cunostinta bine infipta in banca si azi e plina de aplombul unui functionar bancar. Cu salariu decent si limbaj tras la rindea.
…pentru ca ghita din colt a terminat vreo doua facultati, dublu licentiat, da’ nu stie ce e aia o cratima. Si poate trai bine mersi si fara asta.
…pentru ca Zavoranca a facut-o KO pe Columbeanca. Si uite asa i-a uns pe suflet pe aia de la Mediapro. Ca aia taceau ca porcu’ in cucurez, cufuriti pe ei, in fata arivistei dictatoare.
…pentru ca mama nu mi-a dat voce si tupeu, futu-i! Sa cant manele pe la nunti si sa ma doara in cot de ziua de maine.
…pentru ca traim o vreme “crizoasa”.
…pentru ca am cosmaruri in care primesc facturi pe care nu le pot achita.
…pentru ca as vota cu politicienii de pe alta planeta. Ca de astia mi s-a aplecat. Apropo, chiar s-a descoperit o planeta unde este apa, oxigen, temperaturi acceptabile. Hei, ce ziceti? Ne mutam acolo?
reginadegheata.wordpress.com

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels