Ce post de radio asculti?

Loading...

Radio Zu - mirajul prostiei româneşti


Nu ştiu dacă de dimineaţă aţi ascultat provocarea celor de la Radio Zu. Mai pe scurt un tânăr fără minte din Sibiu, a fost provocat să îşi facă ţăndări, Dacia din 1990, contra sumei de 900 de euro. Pe lângă faptul că s-a făcut de râs în toată ţara, băiatul acesta a ciopârţit săraca dăcioară, spre deliciul lui Buzdugan şi Morar. Sincer îmi place ZU.. Aduce un aer nou în FM-ul românesc. Cred însă că Buzdu şi Morar au exagerat şi asta în goana lor de a aduce maximul de audienţă în faţa celorlalte posturi de radio. Personal sunt tentat să mă întorc din nou cu faţa, către prima dragoste din fm. Radio 21 şi-a schimbat atitudinea şi o face din ce în ce mai bine în ultima vreme. Revenind la băiatul nostru din Sibiu, cred sincer că nu îl duce capul de mai mult. Urmăriţi imaginiile de mai jos, ajunse deja celebre pe youtube.

P.S. Poliţia îl caută deja pe proprietarul Daciei, care cica acum ar vrea să o repare pe asigurarea CASCO. Ar fi culmea ca cei de la firma de asigurări să şi accepte cererea meseriaşului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce spui ca e o prostie omeneasca , sunt convins ca zeci de romani ar face acest lucru. Te-ai pripit si ai judecat lucrurile gresit. A primit 900 de euro pe o masina care daca mergea cu ea in targ primea maxim 10 milioane. Dar asa-i cu ziaristii astia , toti se cred buricu pamantului si cu doua clase mai destepti. Ai cam clacat aici.....

Dragos spunea...

ideea e ca pe masina aia daca mergea cu ea sa o inscrie in programul rabla, si mergea sa isi ia o masina noua, putea fi evaluata la 6000 de lei.. anonimule.. :)

bagatorideseama spunea...

pe casco in niciun caz: la cat de veche e nu a asigurat-o nimeni casco si atata stia si el ca despagubirea e exclusa in cazul in care si-o avariaza voit.
iar daca a facut o afacere? hmmm. la 900 de euro primite boul ramane cam cu 200-300. parbriz, luneta, geamuri plus indreptata tabla intr-un garaj de cartier, plus o vopsea.....ramane idiotu' cu niste bani!
dar asta chiar e un cretin!

Valentin Serbanut spunea...

Dragos, dar sa stii ca o poate inscrie si acum in programul "Rabla".

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels