Ce post de radio asculti?

Loading...

Aici Adevărul de Seară - Sibiu


Multă lume s-a tot întrebat ce este cu standurile portocalii amplasate în oraş de câteva zile. Ca să risipesc şi din zvonurile aruncate pe piaţă total aiurea (Mazemania e campion la aşa ceva :) ) vă anunţ că vineri este prima zi în care la Sibiu, apare în oraş, Adevărul de Seară. Vă pot spune că este un ziar cotidian, se distribuie gratuit, apare 7 zile din 7, în condiţii grafice de excepţie şi este tipărit full-color, dar mai multe vă las să descoperiţi singuri. Echipa redacţională de la Sibiu o puteţi vizualiza în caseta din ziarul ce apare vineri după amiază în jurul orelor 16.00. Nu este o concurenţă pentru Tribuna, Sibiu Standard sau oradesibiu.ro
Este mai degrabă un ziar care aduce un plus de calitate şi profesionalism în presa sibiană, greu încercată şi ea de efectele crizei economice.
Lecturare plăcută!

2 comentarii:

Mazemania spunea...

zvonuri, zvonuri, dar uite ca se confirma :)

Cercetasii Sibieni spunea...

o rugaminte: dragi distribuitori, cand puneti ziarele in cutii, aveti in vedere de a le pune cu indoitura inspre exterior. astfel omul poate sa isi ia usor un exemplar si nu mai smotoceste tot teancul incercand sa numere cate foi are exemplarul de deasupra si sa lase vraiste vreo 2...3 exemplare mototolite. e doar un amanunt mic, dar poate face o impresie mare.

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels