Ce post de radio asculti?

Loading...

Cinci concluzii după Sibiu - OradeaMerg tabelele.
Până la urmă firma din Cluj a venit şi a reparat pupitrele de comandă pentru cele două tabele. Se pare că s-a renunţat la comanda prin wireles şi s-au tras cabluri la fiecare tabelă în parte. În schimb în sală parcă a fost un pic cam frig.

A lipsit Vulc.
Personal nu prea îmi aduc aminte în ultimii ani vreun meci la care fostul antrenor Mircea Vulc să lipsească din tribună. Din câte se pare domnia sa a participat în aceste zile la un congres FIBA. A revenit în schimb Ilie Mitea. Chiar dacă nu s-a agitat, a fost acolo, în spatele echipei.

Accidentarea lui Calotă.
Se pare că "Kevin" va sta cel puţin o lună de zile pe bară. Vestea bună este că nu şi-a rupt piciorul. Vestea proastă este că are o luxaţie destul de nasoală. Să sperăm că până sâmbătă revine "Bâtă".

A revenit IFG.
Galeria, în ciuda faptului că numeric a fost destul de redusă, a cântat, a scandat, a aplaudat şi a făcut atmosferă tot meciul. În mijlocul ei l-am revăzut pe Florin, alias "IFG". Omul acesta ştie să ţină în priză fanii, chiar dacă a fost un meci uşor. P.S. Numele lui "Toci" s-a făcut din nou auzit. Bravo băieţi.

Avem scaune noi.
Au fost montate pe marginea celor două tribune, scaunele rabatabile, pe care le anunţasem zilele trecute. Un plus din toate punctele de vedere. Locuri în plus, iar jucătorii stau şi ei acum mai confortabil. Băncile dinainte erau penibile. Părerea mea. :)

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels