Ce post de radio asculti?

Loading...

6 concluzii după CSU - Craiova :)Am decis să nu fac nicio analiză tactică a meciului de debut pe 2009 la CSU Sibiu, dar nu pot să trec cu vederea câteva "noutăţi" la prima revedere oficială pe anul în curs.

1. Prima ar fi că tabelele din sala Transilvania s-au stricat acum de tot. A fost penibil ca spectatorii să stea tot timpul cu urechile ciulite la anunţurile făcute de crainicul sălii, care săracul probabil a vorbit mai mult ca niciodată. Oricum mi-a plăcut că acelaşi crainic a anunţat scorul şi în limba engleză pentru ca americanii de pe teren să ştie şi ei cum stau lucrurile în partida cu pricina.

2. Frizurile. Poate aţi remarcat, sau poate nu, dar americanii lui CSU, completaţi de românul Cristi Cărciun, au afişat frizuri noi, majoritatea gen periuţă sau chiar şi mai scurt, în cazul lui Brown.

3. Ciocnirile de la începutul meciului. Baschetbaliştii sibieni au intrat pe teren la prezentarea oficială după ce s-au buşit dea binelea prin sărituri şi lovituri ca între cocoşi, mai ceva ca în NBA. a fost frumos... :)

4. Lipsa lui Mitea. Prefectul de Sibiu a lipsit de la primul meci al lui CSU în 2009. Cel care ne obişnuise să fie acolo şi să facă galerie echipei cum numai el ştie, a lipsit.

5. Să nu îl uităm pe "Toci".. Nici numele lui Toci nu s-a mai auzit din glasurile fanilor. Sunt însă convins că data viitoare suporterii se vor revanşa şi vor striga din nou numele lui Tordai.

6. IFG. A lipsit din fruntea galeriei şi omul care ştie să o mobilizeze la maxim. Probabil a ştiut şi el că CSU nu se va împiedica de o echipă aşa modestă :)

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels