Ce post de radio asculti?

Loading...

Succes Ramonica :)De azi intr-o saptamana debuteaza ca sport.ro ca prezentatoare cea care ne-a incantat la PRo TV Sibiu, la stiri. Ramona Paun, intra in paine si chiar daca sunt sigur ca va face treaba la sport.ro, sunt tare curios cum se va descurca acolo in mijlocul unei haite de mitici care cred ca universul sportului romanesc se invarte in jurul lor. Deocamdata umbla vorba ca Mitcii o alearga pe Ramonica de dimineata pana seara, dar fata noastra face fata spre invidia celorlalte doua prezentatoare de la sport.ro care deja vad o concurenta periculoasa in persoana brunetei venita de pe meleaguri sibiene.

Nu ramane decat sa tinem pumnii Ramonei ca doar merita, nu?

P.S. Mai multe poze cu Ramona si primele impresii de bucuresti gasiti aici.

2 comentarii:

Shatyr Tempesta spunea...

Salutare, tocmai am lucrat un scurt-metraj pe care as vrea sa-l vizualizati. Daca sunteti de acord cu mesajul exprimat in film, ajutati-ma sa-l promovez ca toata lumea sa inteleaga ca nu trebuie facut nimic ! Si nu, nu e ironic, chiar nu trebuie facut NIMIC !
http://uk.youtube.com/watch?v=MRfyyTn_l8Y

Calin Blaga spunea...

off topic: Marea intalnire a bloggerilor la Sibiu duminica 21 septembrie, ora 18 la beraria Trei Stejari (terasa). Pentru info, comentarii si inscrieri vezi in Mazemania

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels