Ce post de radio asculti?

Loading...

Pulsul rămâne fără.. puls :)Cică noul săptămânal Pulsul Sibian va rămane în aceste zile fără o parte din oamenii care au pus umărul la lansarea ziarului de casă al lui Cristi Marinescu (foto Monitorul de Sibiu) de la Atlanta Ind si asta pentru că nenea patronul cu afinitati PSD-iste nu se prea dovedeste a fi un partener de cuvant si serios.. Mai mult ca să nu rămână cu buza umflată, Marinescu a vorbit cu Mihai Colibaba, de la prestigiosul Monitorul de Sibiu, să îi rezolve continutul editorial (pro PSD)... Rămâne de văzut cât va rezista si Mihai la trustul acolit unei aripi locale a PSD-ului.

9 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot sa cred ca fiu' lu tata ramane bu buza umflata...colibaba? ha,ha, ha

Mihai Colibaba spunea...

Daca e o gluma, e proasta. Daca tu chiar crezi ce ai scris, e trist.
Multa bafta si surse mai serioase!

Anonim spunea...

hopa! stergem comentarii? sa nu stie lumea ca vrem sa plecam si de aia improscam cu kkt?

Pre spunea...

N-am nimic cu tine Pope, dar la faza asta chiar ai fost foarte penal. Fie ca stergi si commentariul asta... oricum ai fost foarte nasol. Sa nu mai faci din astea ca-ti strica imaginea ta ( de parca ar fi asa de buna )

Anonim spunea...

o sa vezi tu ce MUIE o sa prinzi BOULE

Anonim spunea...

NESIMTIT

Dragos spunea...

Sa lamurim cateva chestiuni. 1 ..am vrut sa pun filtre la comentarii.. ca sa evit afisarea de cuvinte obscene, etc.. si am sters 2 comentarii din greseala.
2. pentru ca unii din cei ce posteaza comentarii se ascund mai bine in spatele identitatii de anonim.. imi rezerv dreptul ca de acum incolo sa sterg anumite comentarii impertinente ale celor care nu isi declina identitatea..
3. domnule anonim (ups.. vezi ca stiu cine esti :) ) iti recomand sa renunti la limbaj nepotrivit pe acest blog.. vezi ca nu e un blog de Partid.. si poate cine stie.. azi continuam seria dezvaluirilor.. si nu cred deloc ca iti va pica bine lucrul acesta.. :). pastreaza un limbaj decent..

mitichi spunea...

Vezi ca foto de mai sus, pe care tu ai trecut-o ca fiind de la Monitorul imi apartine, si nici tu si nici Monitorul nu prea aveti voie sa o folositi.
Sper sa nu se mai intample.
Toate cele bune in schimb si mai multa atentie la surse.

forumistu infocat spunea...

pina la urma cum ramine cu redactia de la Pulsul sibian, ca am vazut ca a iesit ziarul ?

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels