Ce post de radio asculti?

Loading...

Sibiul a călcat greşitCSU Sibiu a pierdut primul meci din semifinale în faţa unei echipe clujene care a profitat de jocul slab al americanilor din echipa lui Peter Schomers.

CSU Sibiu – Mobitelco Cluj 64-67 (16-18; 8-15; 19-22; 21-13;)

CSU:
Hatcher 22 (1x3), Smith 18, Triplett 10 (2x3), Barbary 8, Calotă 6

Mobitelco:
Medvedj 17 (3x3), Krstanovic 15, Buckman 13 (1x3), Seals 9 (1x3), Silvăşan 8 (2x3), Cuic 4, Popa 2

Mult aşteptata revanşă după partida pierdută de sibieni în retur la Cluj, când cei de la Mobitelco şi cei de la CSU Sibiu au încins chiar şi o bătaie înainte de finalul meciului, nu a venit din păcate pentru gruparea pregătită de Peter Schomers. Clujul a venit pregătit de infern în Sala Transilvania şi a făcut până la urmă faţă cu brio vulcanului din urbea de pe Cibin. Clujenii au condus ostilităţile tot timpul pe tabela de marcaj. Echipa lui Baldwin s-a apărat bine şi a marcat decisiv, aproape de fiecare dată. Clujul a câştigat oarecum meritat primul meci din cele două care se dispută la Sibiu în această semifinală, spre fericirea celor 30 de fani clujeni, veniţi la partida de sâmbătă seară. Pentru Sibiu urmează un meci crucial duminică de la ora 17.00, în cazul unui nou eşec, echipa lui Peter Schomers păstrând doar şanse teoretice de calificare în finală.


Schomers: „Clujul a meritat victoria”
Antrenorul lui Csu Sibiu, Peter Schomers era extrem de dezamăgit de prestaţia echipei sale în acest prim meci cu Clujul şi crede că pauza prea mare dintre meciul cu Dinamo şi acestă partidă cu Mobitelco a fost în defavoarea echipei sale. „Pauza asta prea mare ne-a costat. Am tot spus că nu e bine că jucăm la o aşa distanţă mare de timp şi s-a văzut. Clujul a meritat victoria astăzi. Mergem mai departe şi ne jucăm şansa pentru că ar fi absurd să nu facem asta. Le-am spus jucătorilor mei să considere acest meci pierdut ca unul de încălzire şi să învingem duminică” a spus vădit supărat antrenorul Sibiului.


Vezi declaraţii VIDEO ale lui Schomers si ale lui Baldwin, citeste cronica de meci si ce promite Mircea Cristescu fanilor lui CSu Sibiu, in cateva minute, pe http://www.sibianulonline.ro/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels