Ce post de radio asculti?

Loading...

Ultimul hop înainte de play-offFanii CSU Sibiu ar putea vedea în teren la meciul de sâmbătă de la Târgu Mureş, mai mulţi jucători care nu au prea evoluat în această ediţie de campionat.


Antrenorul Peter Schomers pare tentat să-i lase să se odihnească pe cel puţin o parte din baschetbaliştii americani, care au dus greul în sezonul regulat, ce se încheie odată cu partida ce va fi transmisă în direct de Telesport. „Din păcate avem în continuare ceva probleme de sănătate, iar în funcţie de cum se vor simţii jucătorii vom vedea dacă îi vom folosi la Tg. Mureş. Pentru noi acum este mult mai important ca ei să fie apţi pentru partea a doua a sezonului. Practic, pentru noi campionatul începe din nou. Vom vedea însă la faţa locului cum vom juca”, a spus Schomers.

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a lăsat de înţeles că cel puţin Triplett va fi menajat la acest meci, chiar dacă şi-a ispăşit cele două etape de suspendare.


citeste ce spune VULC despre acest meci si afla cu ce echipa nu isi doresc sibienii sa pice in play-off pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/ultimul-hop-inainte-de-play-off-2517310

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels