Ce post de radio asculti?

Loading...

Handbaliste prădate de hoţi


Fetele de la CSM Sibiu au rămas fără bani, telefoane mobile şi haine, după ce vestiarul lor de la Sala Transilvania a fost prădat de hoţi, joi după amiază.

Componentele lotului echipei de handbal feminin CSM Sibiu au fost prădate de hoţi în după amiaza zilei de joi. Evenimentul a avut loc în timp ce fetele se antrenau pe parchetul sălii Transilvania. Vestiarul în care acestea se schimbă de obicei înaintea fiecărui antrenament a fost prădat de hoţi. Aceştia au ras totul în urma lor, furându-le handbalistelor telefoanele mobile, portofelele cu bani şi acte, bijuteriile, adidaşi şi hainele acestora. Conform primelor cercetări făcute de poliţie la faţa locului, hoţii au intrat în vestiar pe un geam uitat deschis la vestiar. „Nu ne-au lăsat nimic. Ne-au furat totul. Când ne-am întors în vestiar am rămas toate stupefiate când am observat că hoţii ne-au furat totul” a spus o handbalistă componentă a grupării CSM Sibiu.

Au mai fost cazuri
Spargerea dată la Sala Transilvania nu este prima de acest gen în această locaţie. Şi baschetbaliştii de la CSU Sibiu au avut aceiaşi soartă în urmă cu câteva luni. Hoţii au furat lucruri inclusiv din biroul directorului Sălii Transilvania, Victor Cornea, care la începutul acestui an a rămas fără monitorul LCD la calculatorul de serviciu. „Din păcate nu este un caz singular. Mie mi-au furat monitorul din birou şi de atunci am montat alarmă acolo” a mărturisit Cornea.

Pun camere video
Spargerea de joi i-a determinat pe cei de la Sala Transilvania să ia în calcul montarea unui sistem de supraveghere video la Sala Transilvania, atât în interiorul acesteia cât şi în exterior. Acest sistem urmează să fie montat în această vară. „Cel mai probabil el va fi funcţional după ce se vor face lucrările de modernizare de la Sală, adică cel târziu până la finele lunii iulie” a mai explicat Victor Cornea.

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels