Ce post de radio asculti?

Loading...

Greu dar meritatCSU a învins pe Dinamo în primul meci din play-off, cu 81-71, la capătul unui meci în care jucătorii ambelor echipe s-au întrecut în greşeli.

CSU Sibiu – Dinamo Bucureşti 81-71 (25-22; 15-14; 19-18; 22-17)


CSU:
Barbary 16, Hatcher 18, Smith 20, Triplett 14, Clavon 8, Calotă 3, Ban 2.

Dinamo:
Hadjibulic 11, Morban 11, Williams 6, Mocanu 4, Fometescu 10, Ljuca 11, Markovic 7, Tadic 11.

Primul meci din turul I al play-off-ului dintre CSU Sibiu şi Dinamo Bucureşti a fost poate şi cel mai puţin spectaculos dintre cele două echipe în ultimii ani. Dinamoviştii au pus în practică ameninţările venite din partera antrenorului Alexandru Vinereanu, care a avertizat săptămâna trecută că „ne vom vinde scump pielea” şi au început în forţă primul sfert, conducând după 3 minute cu 5-1 pe tabelă. Sibiul a revenit în joc însă şi a condus în majoritatea timpului pe tabelă. Ultimul sfert a fost fatidic pentru „câinii roşii”. Impulsionaţi de o sală plină la refuz sibienii au jucat eroic ultimele 10 minute. Hatcher şi-a reintrat în mână, iar Smith a fost de departe motorul principal al echipei, bine servit în câteva rânduri de Triplett, revenit după scandalul de la Cluj. Sibiul s-a desprins la 13 puncte, 79-66, cu două minute înainte de final, iar Schomers a trimis în teren pe Dinu, Calotă, Ban şi Crăciun simţind că victoria nu mai poate scăpa, spre fericirea celor peste 1700 de spectatori.

Schomers satisfăcut de rezultat
Antrenorul lui CSU Sibiu a trăit intens meciul cu Dinamo, fiind tot timpul agitat la marginea terenului. La final acesta a mers şi a bătut palma cu fanii care i-au scandat numele, iar la conferinţa de presă a mărturisit că echipa sa nu a făcut un meci extraordinar. Omologul său de la Dinamo, Alexandru Vinereanu nu a mai venit la conferinţa de presă, supărat fiind pe arbitrajul de la această partidă.


vezi imagini video de la conferinta de presa, din timpul meciului si galerie foto si citeste si declaratiile lui Vulc si Schomers, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/video-primul-meci-din-play-off-cu-sala-in-picioare-2563569

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels