Ce post de radio asculti?

Loading...

Cheful rromilor s-a lăsat cu scandal din cauza manelistului Guţă


Rromii au rupt scaunele din Pavilionul 2007 şi au aruncat cu sticle şi pet-uri pe scenă, din cauza unui anunţ prin care le-a fost transmis să meargă acasă, pentru că manelistul Nicolae Guţă nu mai vine la concert. Guţă a apărut în cele din urmă, dar răul era deja comis.
Ziua Internaţională a Rromilor, sărbătorită marţi la Sibiu, s-a încheiat cu un scandal de pomină. Ceea ce trebuia să fie un spectacol cu voie bună pentru cei peste 2.000 de rromi veniţi la Pavilionul 2007 din Cazarma 90, s-a transformat la final într-un scandal din care Pavilionul 2007 a ieşit devastat. Rromii, supăraţi că timp de două ore au tot aşteptat sosirea manelistului Nicolae Guţă, au plecat iniţial liniştiţi către case în momentul în care Ovidu Dragoman, director al Casei de Cultură, a anunţat că interpretul nu mai vine. Preşedintele Partidei Rromilor din Sibiu, Petre Duca, a intervenit însă şi i-a întors pe rromi din drum, spunându-le că „Guţă vine în 10 minute”, moment în care mulţimea a început să ţipe şi să aplaude de fericire. Un alt anunţ făcut însă după încă cinci minute tot de Ovidiu Dragoman, că Nicolae Guţă nu mai vine şi că seara s-a încheaiat, a pus paie pe foc.
Din acel moment, incinta Pavilionului a devenit practic un câmp de luptă. Rromii au aruncat în direcţia scenei cu tot ce le-a căzut în mână. Scaune, sticle, pet-uri de suc, cutii de bere, pahare de plastic şi brichete au zburat timp de câteva minute înspre scena părăsită. Văzând că Guţă nu apare, după 10 minute, rromii s-au îndreptat spre ieşire şi au început să plece acasă.

vezi galerie video cu scandalul din pavilion dar si ce acuze aduce Guta autoritatilor locale sibiene, precum si o galerie foto inedita, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/cheful-rromilor-s-a-lasat-cu-scandal-din-cauza-manelistului-guta-2532904

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels