Ce post de radio asculti?

Loading...

3000 in loc de 5000 de locuriDeşi se vorbea despre o sală cu o capacitate de 5.000 de locuri, Polivalenta care urmează să fie construită în spatele Bazinului Olimpia nu va avea, de fapt, decât 3.000 de locuri.


Chiar şi aşa, sala va avea o capacitate aproape dublă faţă de cea a Sălii Transilvania (foto) , care nu dispune decât de 1.800 de locuri. Noua sală a Sibiului se va întinde pe aproape 8.000 de metri pătraţi şi va fi în administrarea Clubului Sportiv Şcolar.
Consiliul Local Sibiu va supune spre aprobare la şedinţa ordinară de joi, Planul Urbanistic de detaliu pentru construirea unei săli de sport care va fi administrată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, prin intermediul Clubului Sportiv Şcolar, ale cărui secţii vor fi beneficiarele directe ale acestui obiectiv. Noua sală va fi amplasată în apropierea parcului Sub Arini, în spatele singurului bazin acoperit de înot care funcţionează la ora actuală în România. Sala va avea o înălţime de 20 de metri şi va beneficia de două parcări cu aproximativ 60 de locuri disponibile, iar lucrările de construire vor debuta în vara acestui an.


Afla cat costa construirea salii si ce va contine aceasta de pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/polivalenta-scade-la-3-000-de-locuri-2576658

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels