Ce post de radio asculti?

Loading...

Vulc: “Smith s-a dat cocoş”


Directorul executiv al lui CSU Sibiu crede că americanul Smith nu trebuia să sară la bătaie la Cluj şi că se aşteaptă la o sancţiune împotriva acestuia din partea Federaţiei.

Surprinzător de calm pe marginea terenului la meciul de sâmbăta trecută de la Cluj, directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a mărturisit luni după amiază că baschetbaliştii sibieni implicaţi în incidentele din ultimul minut de joc au sărit calul. Mircea Vulc crede că Smith şi Triplet nu vor scăpa nesacţionaţi miercuri la Federaţia Română de Baschet, acolo unde o comisie va decide la ora 12.00 ce sancţiuni se vor aplica. Cei doi americani vor fi şi el la Bucureşti pentru a da explicaţii. Vulc este dezamăgit de reacţiile acestora, mai ales că le transmisese înainte de meci, că clujenii le întind capcane. „Le-am spus înainte de meci să se ferească pentru că vor fi provocaţi de sârbi, mai ales de băiatul asta Cuic care este un fel de clovn desăvârşit şi care face numai circ la toate meciurile. Asta nu scuză însă ce au făcut Smith şi Triplet. Smith s-a dat cocoş acolo din păcate. Clujenii au fost mai smecheri" crede Vulc.
foto: www.sibianulonline.ro

vezi VIDEO cu Mircea Vulc si citeste ce crede domnia sa despre arbitrajul de la Cluj, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/vulc-smith-s-a-dat-cocos-2461467

1 comentarii:

io spunea...

e triplett cu 2 de "t" , mai de mult ziceai "darnel" ... e chiar asa greu sa retii numele jucatorilor?

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels