Ce post de radio asculti?

Loading...

Suporteri supăraţi


Fanii lui CSU Sibiu au protestat public pentru că de fiecare dată când merg la un meci de la Cluj au parte la plecare de o „ploaie” de bolovani asupra maşinilor şi autocarelor cu care se deplasează la meci.

Membrii galeriei echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu au decis ieri să protesteaze în mod oficial împotriva tratamentului la care sunt supuşi de fiecare dată când participă la meciurile de baschet desfăşurate în Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca.Deşi nu neagă faptul că între CSU Sibiu şi U Cluj există o veche rivalitate în baschet, suportetii sibieni consideră că atât pe teren cât şi în tribune trebuie să primeze fair-play-ul. Fanii lui Csu se plâng că aproape în fiecare deplasare făcută de galeria sibiană apar incidente în care suporterii clujeni sunt implicaţi, iar acestea devin din ce în ce mai violente. „Exceptând ameninţările şi înjurăturile la care suntem supuşi la fiecare partidă la Cluj, situaţia începe să degenereze. Anul trecut, la finalul unui meci dintre Sibiu şi Cluj câştigat de sibieni, suporteri ai echipei clujene au aruncat cu scrumiere în geamurile unuia dintre autocarele folosite pentru deplasare şi l-au făcut ţăndări. Sâmbătă seara, în ciuda faptului că echipa lor favorită a câştigat, clujenii au continuat să se manifeste violent” se arată în comunicatul suporterilor sibieni.
foto: www.sibianulonline.ro


citeste intreg protestul suporterilor sibieni, in cateva minute pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/suporterii-csu-sibiu-denunta-violenta-clujenilor-2461550

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels