Ce post de radio asculti?

Loading...

Smith joacă cu ELBA



Comisia de Apel a decis că Jason Smith a fost provocat de clujeanul Cuic şi i-a redus sancţiunea la o etapă şi amendă, dar Triplett nu a beneficiat de aceiaşi clemenţă.


CSU Sibiu a aflat luni seară că va putea să-l folosească pe americanul Jason Smith la meciul de sâmbătă cu Elba Timişoara, asta deoarece Comisia de Apel a Federaţiei Române de Baschet a decis să reducă suspendarea de la trei etape şi amendă la un singur meci şi penalitate de 300 de euro. Motivarea acestei decizii a fost aceea că „jucătorul clujean Ciuc a fost cel care l-a instigat pe Smith”. „Comisia a decis ca jucătorul să primească doar o etapă în baza acestui argument. După părea mea noi cei de la Federaţia Română de Baschet urmează să ne autosesizăm în privinţa lui Ciuc, asta pentru că cei de la Sibiu nu au depus niciun memoriu împotriva acestuia şi nici în privinţa incidentelor de la meciul dintre Cluj şi Sibiu” a spus Carmen Tocala.
foto: www.sibianulonline.ro

citeste pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/pedeapsa-redusa-la-minim-smith-joaca-cu-elba-2480883 de ce Triplett nu a primit o pedeapsa mai mica si ce spune Mircea Vulc despre sentintele Comisiei de apel, dar si de ce Smith va ajunge la comisia de violenta in sport

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels