Ce post de radio asculti?

Loading...

Show made in Harlem


Americanii de la Harlem Globetrotters au făcut spectacol la Sala Transilvania, copii fiind cei mai încântaţi de show-ul acestora.


Aşteptaţi cu sufletul la gură de un întreg oraş, americanii de la Harlem Globetrotters au intrat pe parchetul Sălii Transilvania exact la ora la care a fost anunţat începutul show-ului, asta după ce în prealabil două echipe de prichindei, conduse de Clavon şi Barbary, au jucat pe viaţă şi pe moarte, spre deliciul unei asistenţe de peste 1700 de spectatori. Prezentaţi exact ca în NBA şi cum numai în America se întâmplă, jucătorii au intrat în uralele spectatorilor în sală şi s-au apucat imediat de treabă. Cine s-ar fi aşteptat doar la un joc de baschet obişnuit în care americanii joacă doar spectaculos, a avut plăcuta surpriză să constate că de fapt cei opt componenţi ai Harlem Globetrotters nu se limitează doar la atât. Glumele, poantele şi implicarea spectatorilor au făcut ca tot show-ul de 120 de minute să fie unul interactiv. Sibienii au aplaudat şi au savurat la maxim fiecare moment. Mascota Globie a fost şi ea la înălţime, implicându-se total în spectacol. Americanii şi-au pregătit bine lecţia, învăţând şi câteva cuvinte în limba română cum ar fi „da, nu, te iubesc, aşteaptă puţin” şi nu numai. Primarul Klaus Johannis nu a scăpat nici la Sala Transilvania de şotiile americanilor, care i-au pus la un moment dat un jucător advers de la echipa Generals, direct în braţe spre deliciul asistenţei.


foto: www.sibianulonline.ro
vezi galerie foto si filmari video, si afla detalii complete de la show-ul din Sibiu, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/video-made-in-harlem-2466040


video

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels