Ce post de radio asculti?

Loading...

Schomers se temeAntrenorul lui CSU Sibiu crede că el şi echipa sa trec prin cel mai dificil moment din această ediţie de campionat.


Neamţul cu care Sibiul a reuşit să aibă un parcurs de invidiat până la meciul cu Mobitelclo Cluj, Peter Schomers, a mărturisit duminică pentru http://www.sibianulonline.ro/ faptul că gruparea pe care o antrenează traversează un moment extrem de dificil. Schomers spune că lipsa lui Smith şi Triplett în meciul de la Oradea, a contat mai mult decât se aştepta. „Din păcate am jucat foarte slab. Cu excepţia lui Hatcher, în rest nimeni nu a jucat prea grozav. Calotă a greşit mult şi el. Dacă erau şi Smith şi Triplett pe teren, nu cred că am fi avut probleme. Cred că de când sunt eu antrenor, acesta este cel mai dificil moment prin care trecem” a spus antrenorul lui CSU Sibiu. Tehnicianul sibienilor speră ca cei de la Comisia de Apel să reducă din suspendările celor doi jucători şi măcar la ultimul meci, la Târgu Mureş să poată să-i aibă la dispoziţie.
foto: http://www.sibianulonline.ro


afla care sunt cei trei accidentati inaintea meciului cu Timisoara si ce asteapta Schomers din partea fanilor pentru ultimele doua meciuri, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/schomers-este-cel-mai-dificil-moment-al-meu-la-csu-2479024

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels