Ce post de radio asculti?

Loading...

Harlem puşi pe şotiiAmericanii de la Harlem Globetrotters au făcut show în holul primăriei, primarul Johannis fiind prins la mijloc de cei mai spectaculoşi baschetbalişti din lume.


Deloc îngâmfaţi şi amabili din cale afară cei opt americani ce fac parte din cea mai cunoscută echipă de baschet spectacol de pe tot mapamondul, au venit binesipuşi la întâlnirea cu primarul Sibiului. După ce au primit din partea edilului şef câte o medalie care să le amintească faptul că au trecut prin Sibiu, americanii s-au prezentat şi au făcut o minidemonstraţie înaintea show-ului de marţi seară. „Am dorit să le oferim americanilor un mic cadou ce a constat într-o medalie cu însemenele Sibiu 2007. Este o onoare pentru noi că cei de la Harlem au acceptat să susţină un show în Sibiu” a spus Johannis. Înainte de a se juca puţin cu mingea de baschetm chiar printre picturile expuse pe pereţii galeriei de artă din holul primăriei sibiene, americanii au stat de vorbă şi cu presa. Componenţii lui Harlem Globetrotters s-au prezentat mai întâi înainte de a da declaraţii.


Vezi imagini VIDEO cu show-ul add-hoc facut de Harlem la primaria Sibiu si citeste declaratiile americanilor in cateva minute, numai pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/johannis-prins-la-mjloc-de-harlemi-2464178

video

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels