Ce post de radio asculti?

Loading...

Îngrijoraţi de accidentăriAntrenorul Peter Schomers se bucură de revenirea pe teren a lui Jason Smith şi speră ca echipa să-şi revină din sincopă la meciul de sâmbătă cu ELBA Timişoara.

După ce la începutul acestei săptămâni CSU Sibiu a primit vestea să va putea miza pe serviciile lui Jason Smith, asta pentru că cei de la Comisia de Apel i-au redus suspendarea la numai o etapă, atmosfera s-a mai destins umpic în vestiarul echipei pregătite de Peter Schomers. Tehnicianul lui CSU Sibiu a spus însă joi după amiază că faptul că deciziile luate de Federaţie sunt unele la care se aştepta. “Cred că este o decizie justă şi corectă. Oricum Triplett este accidentat şi nu îl putem folosi. Oricum el ne lipseşte foarte mult. Teoretic el ar putea juca la Tg. Mureş, dar practic şansele sunt mici. Voi discuta cu doctorii şi sper ca veştile să fie bune”, a spus antrenorul sibienilor.
foto: http://www.sibianulonline.ro/

ce spune Mircea Vulc despre meciul cu Timisoara, si de ce se teme Peter Schomers de aceasta partida, cititi pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/le-a-venit-inima-la-loc-2492209

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels