Ce post de radio asculti?

Loading...

Iertaţi de Schomers pentru că au chefuit înainte de meciTinerii baschetbalişti Pui şi Tănase au fost iertaţi de antrenorul lui CSU, Peter Schomers, pentru că în seara de dinaintea meciului cu Elba, au chefuit într-un club.
Reporterii sibianulonline.ro i-au surprins pe doi dintre tinerii baschetbalişti ai clubului la o petrecere în clubul Gaudi, în noaptea dinaintea meciului cu Elba Timişoara. Peter Schomers spune însă că nu este supărat pe elevii săi. „Dacă e vorba despre aceşti doi jucători, atunci nu e nicio problemă. Cei doi jucători nu au fost foarte mult folosiţi, aşa că nu este o problemă şi nu mă deranjează că au fost în club”, a spus amuzat antrenorul lui CSU Sibiu. Schomers avertizează însă că nu ar avea aceeaşi atitudine dacă ar afla că vreunul dintre jucătorii de bază ai echipei ar proceda la fel. „Dacă aş afla că alţi jucători în afară de Pui şi Tănase ar face lucrul acesta, atunci aş fi foarte surprins. Ar fi o lipsă de respect, după părerea mea”, a mai spus antrenorul universitarilor.
foto: sibianulonline.ro


vezi fotografiile cu Pui si Tanase in clubul Gaudi si afla unde au sarbatorit baschetbalistii lui CSU Sibiu, victoria cu Elba, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/iertati-de-schomers-pentru-ca-au-chefuit-inainte-de-meci-2501620

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels