Ce post de radio asculti?

Loading...

Ieşire nervoasă intenţionată şi Mediaşul preferat în play-off
Antrenorul lui CSU Sibiu a mărturisit la finele jocului, că s-a manifestat zgomotos şi a intrat în teren intenţionat, pentru ca nu cumva jucătorii săi să aibă din nou o ieşire nervoasă la adresa arbitrilor. „Am făcut intenţionat acest lucru. Trebuia ca cineva să vorbească asta pentru ca jucătorii să tacă. Chiar i-am spus lui Smith că a trebuit să fac lucrul acesta înainte ca nu cumva el să răbufnească. A trebuit să fac asta” a spus antrenorul lui CSU Sibiu. Acesta a calificat prestaţia arbitrilor de la meciul cu Elba ca fiind „nu prea bună”. Într-o discuţie avută cu omologul său de la Timişoara, Schomers a mărturisit că i-ar surâde să joace cu Gaz Metan Mediaş în primul tur din play-off. „Pe deoparte ne place Mediaşul, pe de altă parte i-am bătut de patru ori în acest an şi ar trebui să-i mai batem de două ori. Vom vedea după meciurile din ultima etapă ce va fi” a mai spus antrenorul lui CSU Sibiu.
foto: http://www.sibianulonline.ro/

Petricevic: „E greu să joci în faţa unui asemenea public”
Tehnicianul echipei oaspete, Dragan Petricevic, a recunoscut la finele meciului că deşi a venit la Sibiu ca să învingă, pînă la urmă CSU s-a impus meritat. “E greu să joci 40 de minute în faţa unui public cum este acesta de la Sibiu. Am jucat bine vreo 30 de minute şi ceva, dar din nefericire ne-am pierdut în momentele cheie, iar Sibiul a profitat din plin. Consider că echipa gazdă a meritat pe deplin victoria. Vreua să vă spun că sunt bucuros pentu că acest meci a făcut o reclamă bună baschetului şi că jucătorii nu au folosit un limbaj nepotrivit şi că s-a jucat curat” a spus antrenorul Dragan Petricevic, de la Elba Timişoara. Acesta crede că trei echipe se bat în acest sezon pentru titlul de campioană. „Cred că Asesoft va juca finala, iar acolo şansele cele mai mari ca să ajungă le mai au Sibiul şi Clujul” a mai spus acesta.

Kabengele huiduit
Fostul jucător al lui CSU Sibiu, Brice Kabengele nu a avut deloc parte de o primirea prea călduroasă din partea spectatorilor sibieni, care l-au fluierat şi huiduit la prezentarea de dinaintea meciului. La final însă acesta s-a îmbrăţişat cu foştii coechipieri şi după meci a zăbovit minute bune la discuţii şi dialoguri cu câţiva fani ce l-au aşteptat la ieşirea din Sala Transilvania. Antrenorul lui Elba Timişoara a mărturisit că aştepta mai mult din partea lui Kabengele. „M-am aşteptat la mai mult de la Kabengele în acest joc, dar din cauza faptului că nutreşte o simpatie deosebită pentru Sibiu şi faptul că probabil a fost atins de aceste emoţii, nu a reuşit să facă mai mult. Asta e din păcate nu a putut mai mult la această partidă” a spus Petricevic.

Avalanşă de politicieni
Apropierea momentului începerii campaniei electorale pentru alegerile locale i-a determinat pe mai mulţi politicieni locali să vină la meciurile lui CSU Sibiu. Dacă prefectul actual Ilie Mitea, sau fostul prefect, Ion Ariton, sunt prezenţe familiare la meciurile echipei sibiene, în tribune au luat loc sâmbătă seară şi candidatul PDL, Constantin Trihenea, la două scaune distanţă de actualul primar Klaus Johannis, venit şi el pentru prima dată în acest an la un meci al grupării universitare. Prefectul Ilie Mitea a lăsat diplomaţia deoparte, pentru prima dată de la instalarea sa în această funcţie şi a dansat din nou în stilul caracteristic pe marginea terenului în timpul meciului.

vezi imagini video din timpul meciului si de la conferinta de presa si citeste ce spune peter schomers despre propunerea de a mai ramane inca un sezon la CSU Sibiu, dar si cronica meciului cu Elba, in cateva minute pe http://www.sibianulonline.ro/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels