Ce post de radio asculti?

Loading...

Haltă la SibiuRapidul a fost stopat din ascensiunea în clasament de CSU Sibiu, la capătul unui meci spectaculos şi controlat autoritar de universitari.CSU Sibiu – Rapid 110-94 (20-18; 34-20; 24-28; 32-28)

CSU:
Triplett 31, Hatcher 24, Clavon 23, Barbary 12, Smith 8, Crăciun 7, Calotă 5

Rapid:
Milovic 30, Bogdan Popescu 18, Voinescu 17, Stefanovic 11, Cârstic 9, Beatu 5, Radojicic 2, Drăguş 2

Programat cu o zi mai devreme decât restul etapei intermediare, meciul dintre CSU Sibiu şi Rapid a atras peste 1.700 de spectatori în Sala Transilvania, în ciuda faptului că s-a jucat marţi după amiază. Sibiul a stabilit la capătul acestui meci un record pe care nici probabil cei mai pătimaşi fani nu l-ar fi prevăzut înaintea începerii campionatului. Baschetbaliştii lui Peter Schomers au reuşit cea de a 18-a victorie în campionat, după o partidă spectaculoasă. Meciul cu Rapid a atras din nou peste 1.700 de suporteri în tribună, chiar dacă s-a jucat marţi seară. Fanii au cântat şi au aplaudat din nou la reuşitele echipei favorite. Sloganul „Campionii! Campionii” s-a auzit din nou din piepturile suporterilor, care speră, anul acesta, la un titlu, de care nu s-au mai bucurat de 9 ani.
foto: www.sibianulonline.ro


accesati link-ul http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/spectacol-inainte-de-meciul-orgoliilor-cu-clujul-2446180 pentru a citii declaratiile lui Clavon si Peter Schomers dupa meci si vedeti galerie foto cu imagini din timpul partidei pe aceiasi pagina de web.


video

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels