Ce post de radio asculti?

Loading...

Bicher: “Dezastre de arbitraje”


Preşedintele secţiei de baschet a lui CSU Sibiu spune pe www.sibianulonline.ro că s-a ajuns la scandalul din finalul meciului de la Cluj mai mult datorită calităţii arbitrajului.

Chiar dacă nu a fost prezent la meciul de la Cluj, Cristi Bicher a urmărit partida la televizor, inclusiv incidentele de pe final de meci dintre jucătorii celor două echipe şi apoi cel în care au fost implicaţi şi câţiva suporteri clujeni. Bicher recunoaşte că Mobitelco Cluj a jucat mai bine decât CSU Sibiu, dar crede că arbitrii meciului au o mare parte din vină pentru scandalul de pe teren. „A fost un meci dubios şi necaracteristic nouă celor din Sibiu. Clujul a jucat umpic mai bine şi cred că s-au impus meritat. Au şi prins o zi în care le-a ieşit aproape totul. Vreau să trag un semnal de alarmă însă. Nu ştiu de ce se întâmplă tot mai des ca jucătorii în general să răbufnească aşa cum s-a întâmplat şi la Cluj. Nu zic că nu sunt şi ei de vină, dar nu este numai vina lor. Contează foarte mult calitatea arbitrajelor de la meciuri. Eu cred că aceste dezastre de arbitraje ar trebui să dea de gândit celor de la Federaţie. Totul se întâmplă pe fondul acestor greşeli de arbitraj” a spus Bicher.
foto: www.sibianulonline.rociteste ce crede Bicher despre rabufnirea lui Smith si ce va face conducerea clubului legat de acest incident, pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/bicher-dezastre-de-arbitraje-2459491

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels