Ce post de radio asculti?

Loading...

A 17-a statieSibiul a învis greu dar meritat cu 80-74, în meciul cu Piteştiul şi se menţine în coasta liderului ASESOFT, la numai un punct distanţă.

foto: http://silvanaarmat.blogspot.com/
Cea mai iubită grupare sibiană din toate sporturile de echipă, CSU Sibiu, a terminat cu brio cea mai dificilă perioadă din actuala ediţie de campionat. Sibienii au reuşit 3 victorii importante în interval de o săptămână. Totul a început cu Otopeniul, a continuat incredibil cu succesul de la Ploieşti în faţa campioanei ASESOFT şi s-a încheiat „en fanfare” cu victoria în faţa Piteştiului lui Helcioiu&co.Într-o sală plină ochi, CSU a început mai slab meciul cu argeşenii. Echipa oaspete a pus mari probleme şi pe fondul unui meci mai slab al universitarilor, la care atacul nu a mai mers aşa de bine cum a fost în partida cu ASESOFT.


Sibiul a ajuns la cifra 17 în dreptul victoriilor din acest campionat, de departe cel mai bun din ultimii ani pentru Sibiu. Csu joacă sâmbătă în deplasare la Râmnicu Vâlcea.

Antrenor parţial mulţumit
Tehnicianul Peter Schomers s-a arătat mulţumit de rezultatul scos de echipa sa cu Piteştiul, dar a mărturisit că Sibiul suferă în anumite momente. „Am găsit soluţia după pauză şi am reuşit să învingem. Atacul nu a prea mers şi am avut probleme şi cu apărarea în zonă" a spus SCHOMERS.

Pentru galerie foto, imagini video cu galeria CSU si imagini video cu declaratiile lui Peter Schomers, cronica si statistisca meciului, accesaţi http://www.sibianulonline.ro/sport/csu-defileaza-in-campionat-2428769video

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels