Ce post de radio asculti?

Loading...

Victorie pentru istorie
CSU Sibiu a bătut campioana ASESOFT chiar la aceasta acasă cu 89-90 la capătul unui meci de infarct.

ASESOFT – CSU Sibiu 89-90 (22-26; 22-23; 18-23; 27-18)

foto: http://www.sibianulonline.ro/
Poziţionat cum nu se putea mai prost pentru fanii lui CSU Sibiu, derbiul dintre primele două clasate în Divizia A, de la Ploieşti, disputat miercuri seară a adus cea mai mare bucurie pentru sporturile de echipă din Sibiu în ultimii ani. Echipa lui Peter Schomers a mers montată pentru un succes în fieful campioanei şi acest lucru s-a văzut încă din debutul partidei.


Sibiul a învins astfel în premieră pentru ultimele sezoane echipa care a dominat şi domină baschetul românesc de performanţă şi se întoarce în faţa propriilor fani duminică de la 18.30 când în Sala Transilvania universitarii dau piept cu BCMUS Piteşti.


Fostul antrenor principal şi cel care l-a adus la timonă pe tehnicianul Schomers, actualul director Mircea Vulc. „ Ne-a ieşit astăzi şi am învins. Cum să nu fi bucuros când baţi campioana la ea acasă” a spus Vulc imediat după meci.

Mai multe declaratii, cronica, marcatori si detalii despre incidentul de la pauză din tribune cititi pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/pentru-istorie-2419475

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels