Ce post de radio asculti?

Loading...

Sibiul a bătut din nou MediaşulCSU a învins pentru a treia oară în acest an pe Gaz Metan Mediaş şi s-a calificat în “Final Four” în Cupa României.

Duelul baschetbalistic dintre Sibiu şi Mediaş a fost câştigat din nou de gruparea cu shtatele mai vechi în baschetul românesc. Universitarii de la CSU s-au impus şi în returul partidei din Cupa României, cu 84-78, asta după ce în ianuarie sibienii au bătut şi la Mediaş cu 89-80.
Meciul a fost mai mult unul de antrenament pentru ambele echipe. Medieşenii s-au pregătit pentru dificilul meci de sâmbătă cu U Mobitelco Cluj şi s-a văzut şi-n joc că gândul acestora este mai mult la partida din weekend, iar sibienii au vrut să-şi păstreze invincibilitatea în derbiul judeţului. CSU a condus ostilităţile încă din primul sfert, scor 26-18, dar medieşenii graţie tânărului Jucan şi incursiunilor americanului Thompson, au făcut ca scorul la pauza mare să înregistreze un avantaj de doar trei puncte pe tabelă, scor 40-37, pentru sibieni. Mediaşul a reuşit în primul minut al sfertului trei să şi conducă pe tabelă, la 41-42, după o aruncare de trei puncte a lui Dumitrescu. Schomers a mers din nou pe mîna lui Hatcher şi acesta nu l-a dezamăgit. Americanul secondat îndeaproape şi de Calotă, a făcut din nou legea sub panoul advers. CSU s-a desprins din nou decisiv pe final, impunându-se cu 84-78. Pentru sibieni urmează meciul cu Otopeniul de sâmbătă, iar miercurea viitoare, probabil cel mai important examen din acest retur, derbiul de la Ploieşti cu campioana şi liderul la zi, ASESOFT Ploieşti.

Schomers crede în victorie la Ploieşti
Antrenorul lui CSU Sibiu a spus după partidă că meciul a fost unul destul de greu pentru echipa sa şi că Sibiul a lăsat-o mai moale când a condus la zece puncte după primele minute şi lucrul acesta s-a văzut. Peter Schomers crede însă că dacă totul va merge bine, Sibiul poate învinge în derbiul primelor clasate de miercurea viitoare de la Ploieşti. „Momentul adevărului va fi pentru noi în play-off. Nu ne-am făcut un scop să batem la Ploieşti. Cred că dacă totul merge bine şi jocul va fi cel mai bun, cred că butem bate acum la Ploieşti. Nu ştiu însă de exemplu dacă am avea puterea să învingem pe ASESOFT în şapte meciuri de exemplu” a spus miercuri seară antrenorul lui CSU Sibiu.

Spionaţi de clujeni
Meciul de la Sibiu a fost urmărit din tribune şi de antrenorul lui U Mobitelco Cluj Napoca, americanul Thomas Baldwin însoţit de fostul jucător clujean, Marcel Ţentrer. Cei doi au venit să urmărească în special echipa medieşeană. Altfel gaziştii au avut de pe margine un susţinător acerb, în persoana soţiei americanului Thompson, cea care a ţipat şi a aplaudat la fiecare reuşită a Gazului. Antrenorul medieşenilor, Horea Rotaru nu a mers la conferinţa de presă de după meci, scuzându-se că se grăbeşte să ajungă la Mediaş.

Csu Sibiu – Gaz Metan 84-78 (26-18; 14-19; 24-24; 20-17)

CSU: Hatcher 24 (3x3), Triplett 20 (3x3), Barbary 20, Smith 9, Calotă 5, Clavon 4, Ban 2

Gaz Metan: Thomson 23 (1x3), Dumitrescu 22 (1x3), Jucan 11, Cunda 9, Grant 7 (1x3), Bubanja 6
vezi mai jos imagini video cu ce spune SCHOMERS despre derbiul cu ASESOFT


video
pentru declaratii video in exclusivitate, despre meciul cu GAZ METAN dar si despre faptul că Peter Schomers spune că înţelege bine limba română accesaţi http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/calificare-la-pas-in-final-four-2403104

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dl Popescu gresesti....poate ai vrut sa zici ca Sibiul are mai multi ani de cand este in div. A. Asta cu traditia in baschet cam gresesti.
Dc te uiti la istoric la capitolul juniori de orice categorie Mediasul are multe campionate nationale castigate iar de Sb nu stie multa lume.
Spunemi cati jucatori a dat Sibiul in baschetul mare?
Daca intri in arhive ai sa vezi ca Sibiul cand si-a facut de mult echipa de div. B pt prima data a ajuns in grupa cu Mediasul...care avea de mult echipa de seniori.
Concluzia...vezi de parte cui este traditia in baschet..

Anonim spunea...

da este posibil sa aveti dreptate.. am vrut sa ma refer la prezenta in prima divizie...

Draqos spunea...

Uite ca am dat si peste un sibian :) Am fost si eu prin trecere si m-am uitat umpic la meci :) (sunt din sibiu si eu)

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels