Ce post de radio asculti?

Loading...

Preturi accesibile la HarlemSibienii vor putea cumpăra de săptămâna viitoare bilete cu minim 30 de lei pentru show-ul americanilor de la Harlem Globetrotters din 18 martie de la Sala Transilvania.


Organizatorii din Sibiu al celui mai spectaculos eveniment baschetbalistic al ultimilor ani din urbea de pe Cibin, show-ul americanilor de la Harlem Globetrotters, au stabilit preţurile pentru biletele ce se vor pune în vânzare în 1 martie. Astfel cine vrea să-i vadă pe viu pe cei mai spectaculoşi baschetbalişti din lume, va trebui să scoată din buzunar cel puţin 30 de lei ca să poată intra pe 18 martie la Sala Transilvania. Directorul executiv de la CSU Sibiu, club care împreună cu Federaţia Română de Baschet organizează acest eveniment, a spus că în funcţie de câţi bani se vor primii de la Consiliul Local pentru acest eveniment, se vor stabilii şi preţurile maximale pentru bilete.
pentru detalii despre toate preturile biletelor, locul unde acestea sa vand si cati bani s-au primit de la Primaria Sibiu pentru Harlem accesati http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/bilete-accesibile-la-harlem-2416487

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels