Ce post de radio asculti?

Loading...

Pe ce s-au dus banii la Cupa Davis !


Federaţia Română de Tenis a depus mai multe deconturi la Primăria Sibiu pentru cheltuielile de la Cupa Davis, cap de afiş fiind o factură pentru mobilier de 37.000 de lei.

Autorităţile locale din Sibiu ua primit doar o parte din deconturile pentru sumele de bani alocate organizării meciului de Cupa Davis. Astfel pentru cei 200.000 de lei alocaţi de primăria sibiană, această sumă urma să acopere contravaloarea servicilor de încheiere a echipamentului de sunet, a serviciilor de pază şi protecţie, manopera pentru toate lucrările de amenajare a sălii, a serviciilor medicale, cele de creaţie şi tipărire a afişelor de promovare a evenimentului, contractarea fanfarei militare, dar şi contravaloarea mobilierului necesar. Astfel pentru închirierea echipamentului de sunet s-au plătit 7500 lei firmei SC Nestusnet SRL, Jandarmeria Română şi SC Gardienii SRL au primit 22.000 de lei, iar 37.000 de lei au mers la SC Mobexpert SRL pentru mobilier. Fanfara militară adusă de la Unitatea Militară 01473 a primit 3000 de lei, contravoaloarea tuturor acestor servicii fiind deja achitată. "Primăria Sibiu este cea care a încheiat toate contractele cu furnizorii, prin intermediu Casei de Cultura a Municipiului Sibiu. Nu s-a dat niciun ban direct către Federaţia Româna de Tenis. Cei de acolo au venit cu o lista din care noi am ales investiţiile care se puteau face cu aceşti 200.000 de lei alocaţi prin agenda cultural-sportivă din bugetul primăriei Sibiu pe anul 2008. Contravaloarea contractelor la care s-a primit decontul a fost deja achitată, urmând ca în zilele următoare să se facă decontarea şi pentru restul serviciilor " a spus Sergiu Olteanu din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu. LA municipalitatea este aşteptat să mai fie depus un decont de 40.000 de lei ca manoperă pentru lucrările efectuate, dar nu se ştie deocamdată dacă Federaţia Română de Tenis va face acest lucru aici sau la Consiliul Judeţean Sibiu.

30.000 de lei pe draperii
Sala Transilvania subordonată direct Consiliului Judeţean Sibiu, nu a primit până acum decît două facturi pentru decontare în cuantumul celor 100.000 de lei alocaţi. Este vorba de două facturidin care una este de aproape 9000 de euro pentru draperii. „Am primit o factură de 29.371 lei pentru drapieriile cumpărate de la SC Decosistem SRl Sibiu şi încă una de 7847 lei pentru realizarea de sistem de televiziune comercială, emisă de SC Tinet SRL” a explicat Victor Cornea, director la Sala Transilvania. Acesta spune că în aceste zile urmează să mai fie depuse deconturi pentru lucrările de zugrăvit, vopsit, compartimentare şi nu numai.
detalii complete si foto pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/pe-ce-s-au-dus-banii-de-la-cupa-davis-2384105

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels