Ce post de radio asculti?

Loading...

N-am avut noroc


Hănescu şI Pavel au jucat bine dar au pierdut în faţa lui Gascuet şI Tsonga, francezii având şI norocul de partea lor.Cocheta Sală Transilvania şI fetele frumoase aduse în apropierea terenului de tenis la meciurile din prima zi, nu au fost îndeajuns de ademenitoare pentru ca tenismenii francezi, Gasquet şI Tsonga să cadă în plasă şI să piardă meciurile cu Hănescu şI respective Pavel. Colac peste pupăză, francezii au mai avut de partea lor şI 140 de suporteri, cu experinţă la participările din calitatea de spectatori la Cupa Davis, aceştia dominând copios fondul sonor din Sala Transilvania, cântecele şI strigătele lor fiind probabil impulsul pe care francezii din teren l-au primit exact când trebuia.

Românii s-au încălzit greu atât pe teren cât şI în tribune, acolo unde la începerea primului meci mai mult de jumătate din locuri au fost goale. Spectatorii ar fi rămas probabil la fel de repetenţI în faţa omologilor francezi, dacă nu şi-ar fi făcut prezenţa o parte din galleria echipei de baschet CSU Sibiu. Îndemnurile lui Nicu Scorvelciu&co au reuşit să-I facă până şI pe marele Ion Ţiriac să scandeze numele celor prezenţI în teren. DeşI învinşI românii noştrii au avut puterea ca la final să recunoască supremaţia de moment a francezilor, dar ambii jucători, Pavel şI Hănescu s-au plâns de faptul că vineri nu a a fost ziua lor. “E mai tânăr şI i-a ieşit totul. A avut şI mai mult noroc şI mâna nu i-a trmurat deloc.Sunt supărat că am pierdut” a mărturisit Pavel, vineri seară. “Gasquet a avtu un ritm bun. Am încercat să-l scot din mână, dar nu am avut nici noroc” l-a completat Hănescu pe Pavel.
CitiţI luni în SIBIANUL detalii din culisele Cupei Davis, completate de fotografii de excepţie din timpul meciurilor şI nu numai.

PENTRU GALERIE FOTO ACCESATI WWW.SIBIANULONLINE.RO

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels