Ce post de radio asculti?

Loading...

Jucăm cu inima !Pavel, Hănescu, Mergea şI Tecău cred că România de azi e mai puternică decât anul trecut. “Cneazul” a recunoscut însă că Franţa este “peste noi”.

Atitudinea cu care cele două echipe angrenate în meciul de Cupa Davis de la finele acestei săptămâni de la Sibiu, abordează această confruntare dintre România şI Franţa este total diferită. Dacă francezii au jucat perfect roul de vedete cu "aere", permiţându-şI să întârzie la conferinţa de presă oficială şI chiar să stea cu picioarele pe masă, sau să facă glume şI să se pregătească relaxat la antrenamentele unde chiar s-au stropit cu apă unul pe celălalt, “tricolorii” au fost diametral la polul opus. Sobrii, puţin încordaţI, serioşI la antrenamente, amabili cu toată lumea şI mai ales punctuali, Hănescu, Pavel, Tecău şI Mergea nu ies deloc din programul impus de antrenorii Segărceanu şI Marcu. Chiar şI aşa, Victor Hănescu anunţă Franţa că România este altă echipă decât cea de acum doi ani. “Suntem mult mai motivaţI, iar eu sunt acum într-o formă mult mai bună. Avem memoţii şI e puţină presiune pentru că jucăm acasă, dar avem altă forţă acum” este de părere Hănescu. Joi de la ora 13.00 la Sala Thalia, va avea loc tragerea la sorţi a ordinii de desfăşurare a meciurilor.

Pavel: “ÎşI permit să fie aroganţI”
Liderul românilor, Andrei Pavel (foto in dreapta - foto: SIBIANUL) nu este deloc mirat de faptul că francezii vin cu gânduri mari la Sibiu şI crede că pe undeva e normal acest optimism al lui Tsonga&co. “Dacă aş fi jucat finala ca Tsonga şI dacă aş fi avut jucători care să fi evoluat cum au făcut-o francezii la Australian Open, atunci şI eu aş fii dat probabil astfel de declaraţii. Ştiu că sunt favoriţI şI de aceea fac aşa” a spus Pavel. “Cneazul” crede însă că atâta timp cât meciurile se joacă pe teren, România poate spera la un rezultat bun. “Noi am avut rezultate destul de bune în ultimii ani şI ne-am bătut cu echipe de top şI mai puternice pe hârtie. Acesta este farmecul Cupei Davis, pentru că această competiţie este altceva. Noi sperăm să facem ceva superb acum cu Franţa” a mai spus Pavel.

Mergea&Tecău şi-au spionat adversarii
Horia Tecău şI Florin Mergea nu s-au sfiit ca în aceste zile să spioneze adversarii din Franţa, respectiv oponenţii de la “dublu”, Llodra şI Clement. Mergea crede că el şI coechipierul său pot să dea din nou lovitura, ca şI anul trecut. “Ştim că au spus că vor să se răzbune, dar nu le va fi uşor. Jucăm la noi acasă şI noi jucăm bine în faţa propriilor suporteri. I-am studiat şI le-am găsit câteva greşeli pe care vrem să le exploatăm la maxim” a spus tenismenul român.

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels