Ce post de radio asculti?

Loading...

Interzis pe ambele sensuri
Sibienii de pe strada Târgului nu pot intra cu maşinile în curţi pentru că pe ambele sensuri de mers ale străzii sunt instalate semne de Interzis.

De mai bine de un an, locuitorii uneia dintre străzile din apropierea Centrului Istoric ar trebui să îşi lase maşinile la sute de metri distanţă, pentru că nu pot intra pe strada lor din cauza semnelor de circulaţie. După ce Consiliul Local a aprobat proiectele de modificare a circulaţiei auto şi a accesului în zona centrală, zeci de familii de pe strada Târgului s-au trezit cu semnele de acces interzis montate la amebele capete ale străzii pe care locuiesc. Iniţial, oamenii au luat-o ca pe o glumă proastă sau ca pe o greşeală neintenţionată a celor de la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Sibiu. Locuitorii au făcut sesizări peste sesizări la municipalitate, dar răspunsurile ori nu au venit, ori au fost de genul că „dacă aşa s-a hotărât, nu mai schimbăm nimic”.
Locuitorii de pe strada Târgului şi-au găsit acum aliaţi în alţi rezidenţi din zona centrală şi au pus la cale o petiţie pe care au depus-o la Primăria Sibiu.
citeste ce spun locuitorii de pe strada Târgului şi ce răspuns a dat primăria pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/interzis-pe-ambele-sensuri-2422592

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels