Ce post de radio asculti?

Loading...

Hănescu deschide balul !




Victor Hănescu joacă cu Gasquet primul meci de vineri din Cupa Davis, dintre România şI Franţa.

PrezenţI la tragerea la sorţI, alături de francezi, componeţii echipei României au vorbit imediat după, despre meciurile de vineri, sâmbătă şI duminică şI nu numai. Cel mai îngândurat dintre toţI a fost Victor Hănescu, care va intra primul în competiţie cu francezul Gasquet, pe care îl va întâlnii vineri de la ora 13.00. Andrei Pavel era ceva mai relaxat spunând că pentru el tragerea la sorţI a fost una bună. “{tiu că şI Victor vroia să joace meciul doi, dar am avut eu noroc ca să zic aşa. Sincer îmi pare bine că voi juca în al doilea meci al zilei, pentru că voi intra mai conectat la eveniment” a spus Pavel. Hănescu crede că presiunea este mai mare pe umerii săi. “Doar joc primul, şI e normal să fie aşa. Joc cu Gasquet, un jucător experimentat.. O să fie greu. Important este că fizic sunt bine” a spus Hănescu.

Pavel: “Nu suntem mieluşei”
Andrei Pavel avertizează Franţa că România nu este deloc o echipă care poate fi văzută ca şI bătută de ei şI că “tricolorii” luptă pentru calificarea mai departe, cu toate forţele posibile. “Mieluşei nici pe departe nu o să fim, dar nu trebuie nici să fim aroganţI, pentru că pe hârtie ei sunt favoriţi. Nu pot să spun acum că îi batem clar pe francezi. E mai bine pentru noi să spunem că abordăm cu încredere meciurile şI vrem să câştigăm. Nu vom fi mulţumiţI doar să câştigăm unul sau două meciuri. Vrem să câştigăm şI să mergem mai departe” a mai spus Pavel.

Mizează pe public
Antrenorul nejucător al României, Florin Segărceanu a ţinut să facă public un apel la spectatorii care vin la meciurile României de la Sibiu. “E important să începem bine şI la fel de important este să avem sala plină şI să fim susţinuţI de public. Sper ca toţI cei care vor veni în sală sau mai bine zis sunt norocoşI să fie în sală să fie alături de noi” a spus Segărceanu. n ajutor i-au sărit imediat PAvel şI Hănescu, cei doi având şI ei un mesaj pentru spectatorii pe care îi consideră ca fiind cel mai important sprijin la aceste meciuri. “Este un >>feeling<< incretibil când joci la tine în ţară. Spectatorii ne aduc forţa cu care să reuşim să învingem. Nu îmi fac griji că românii nu vor acoperii sonor pe cei 400 de francezi care vin la meciuri” a spus Andrei Pavel.

Francezii extrem de optimişti
La fel de degajaţI ca şI zilele trecute şI cu zâmbetul pe faţă jucătorii francezi au spus din nou că vor victoria la Sibiu. Jo Wilfried Tsonga spune că în ciuda faptului că va juca cu Pavel, chiar dacă va fi greu, ţinteşte victoria. “Nu am avut nicio preferinţă în privinţa ordinii meciurilor. Pavel este un jucător care poate bate pe oricine, dar sper să fac un meci bun şI să îl înving” a spus finalistul de la Australian Open. AcuzaţI că ar fi aroganţI de când au sosit la Sibiu atât în relaţia cu presa din România cât şI prin declaraţiile date, francezii s-au apărat prin vocea căpitanului nejucător, Gay Forget. “Nu e vorba de aroganţă. Ne pare rău că există o asemenea percepţie. Vrem să spunem public că îi respectăm foarte mult pe Pavel şI Hănescu şI toţI cei din echipa României, suntem chiar prieteni cu ei, jucătorii mei se întâlnesc cu ei la diferite turnee. Nu avem nicun motiv să-I tratăm cu dispreţ” a spus Forget.

IMPORTANT!
program vineri - ora 13.00. Hanescu vs Gasquet si Pavel vs Tsonga (la 15 minute dupa incheierea primului meci)

Pentru declaratii complete ale jucatorilor Romaniei vizionati fisierul video de mai jos:
video

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels