Ce post de radio asculti?

Loading...

Bănică a chefuit la Sibiu !Conform www.sibianulonline.ro unul din arbitrii meciului de duminică cu Dinamo s-a distrat vineri noapte în clubul Liqouid din Sibiu.

Arbitrul de baschet, Stelian Bănică (foto: Sibianul) a găsit timp, ca înaintea a două meciuri două meciuri importante, la care a fost delegat să facă o pauză pentru distracţie chiar la Sibiu. Astfel vineri noapte înainte de a merge la Cluj, unde a doua zi urma să arbitreze partida dintre U Mobitelco şi BCMUS Piteşti, acesta şi colegul Mihai Săndulache, au fost prezenţi în Sibiu, la prezentarea de modă a Ritei Mureşean, din clubul Liqouid. Cei doi au stat la o masă pe care trona o sticlă de wiskey până după ora 1.30, iar sâmbătă dimineaţă, după ce s-au odihnit la un hotel din Sibiu, au plecat spre Cluj Napoca. Stelian Udrică urmează să fie prezent ca arbitru şi dumincă, la derbiul etapei, ce are loc chiar la Sibiu, între CSU şi Dinamo Bucureşti.

Cristescu nu e surprins
Directorul sportiv al lui Mobitelco Cluj Napoca, Mircea Cristescu nu a fost chiar foarte surprins să afle că doi dintre arbitrii care au fost delegaţi la partida dintre echipa sa şi cea din Piteşti, s-au „relaxat” într-un club din Sibiu în noaptea de dinaintea meciului. „Sincer vă spun că nu mă surprinde să aflu aşa ceva. Am ajuns la concluzia că eu sunt un visător ân baschetul românesc. O să judec prestaţia celor doi după ceea ce fac ei în teren şi nu prin cluburi, dar nu e normal ca arbitrii să petreacă nopţile de dinaintea unor meciuri, prin cluburi. Atâta timp însă cât arbitrii nu au niciun contract cu campionatul ca să zic aşa, ei nu pot fi traşi la răspundere” a spus oficialul echipei clujene.

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels