Ce post de radio asculti?

Loading...

AVAS lichidează Gaz Metan


AVAS a scos marţi la licitaţie bunurile clubului Gaz Metan Mediaş printre acestea fiind maşina clubului şi porţile de fotbal de la stadionul echipei.

Licitaţia Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului pentru obiectele sechestrate de la clubul Gaz Metan Mediaş nu a avut marţi nicun client, în ciuda faptului că oferta la pachest era una destul de tentantă. Pentru că au datorii către stat, celor de la Gaz Metan Mediaş le-au fost sechestrate mai multe bunuri pentru a acoperii o datorie cifrată la aproximativ 10.000 de lei. Astfel AVAS-ul a pus sechestru pe un mobilier de bibliotecă şi unul de dormitor, pe o cameră video de filmat – marca Panasonic, un calculator, o maşină de stors rufe, un autoturism marca Cielo din 1996, tabela electronică pentru schimbarea de jucători şi chiar porţile de fotbal de la stadionul din Mediaş, pentru a recupera aceste datorii. Pentru toate acestea AVAS a stabilit un preţ de pornire a licitaţiei de aproximativ 3000 de dolari, dar fără succes. „Este a treia licitaţie pentru aceste bunuri, dar din păcate nu s-a prezentat nimeni la niciuna. Conform legii se va relua procedura. Asta înseamnă că se va face o nouă evaluare şi apoi se va efectua din nou o licitaţie” se arata în răspunsul oferit de Compartimentul de Relaţii Mass-media din AVAS.

Recunosc datoria
Preşedintele clubului medieşean, Corin Emil Cindrea, nu a ascuns faptul că Gaz Metan Mediaş mai are datorii şi că AVAS a pus sechestru pe bunurile găsite la club.”Păi sunt datorii de prin 2001. O parte le-am achitat, iar pentru restul am cerut o păsuire. Nu am primit-o şi au venit şi au pus sechestru pe aceste bunuri. Dacă ei vor să le v`ndă asta e. Şi aşa nu le cumpără nimeni” a comentat Cindrea.

detalii si pe http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/avas-lichideaza-gaz-metan-2400252

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Blog Archive

Labels