Ce post de radio asculti?

Loading...

Veteranii fac spectacol in "B"


Veteranii fac spectacol in "B"
Fie că s-au lăsat de baschet voit sau forţat, unii dintre gloriile CSU Sibiu au virusul în sânge. Nu visează noaptea decât atac, fentă, blocaj, apărare, coş. Ca să se trateze, au format o nouă echipă, Magic Sibiu şi s-au înscris în Divizia B.

Retragerea din activitate pentru un sportiv de perfomanţă se face întotdeauna cu greutate. Aşa s-a întâmplat şi pentru mai mulţi baschetbalişti sibieni, care, după ce au pus umărul la performanţele de-a lungul ultimilor 10-15 ani la CSU Sibiu, s-au retras din baschetul mare. N-au putut să stea pe tuşă, aşa că joacă acum în divizia secundă.

Spânu dă lecţii
Din cei 15 componenţi ai lui Magic, patru dintre aceştia sunt foşti jucători ai CSU Sibiu. Gyuri Grunwald, Bogdan Spânu, Alex Kovacs şi Alex Rubint sunt şi cei mai buni jucători pe care poate miza echipa sibiană. "Ei de altfel au fost cei care au pus bazele echipei, alături de mine. Au experienţă, duc greul la meciuri şi nu se menajează deloc. Cu siguranţă că mai puteau juca la un randament foarte bun şi în prima ligă", crede Dan Fleşeriu, în timp ce priveşte către Bogdan Spânu, care marchează şi le dă indicaţii celor tineri. "Jan", fost jucător şi antrenor interimar al CSU Sibiu, aleargă cot la cot cu juniorii, dându-le din când în când indicaţii: "Hai, mai agresiv în apărare" sau "Fii mai atent la pasă".

Antrenamente nocturne
Jumătate dintre cei 15 componenţi ai lotului sunt angajaţi cu normă întreagă în altă parte, iar cealaltă jumătate este formată din tineri jucători, încă elevi. Din acest motiv, antrenamentele sunt programate în aşa fel încât să ajungă toată lumea. În fiecare seară, de la ora 21.30, Sala Mică de lângă Teatru, cea în care joacă şi meciurile din campionat, devine cartier general al echipei. "Pentru cineva care vine de la muncă la 6 seara, probabil nu este chiar ok să vină la antrenamente. Noi însă iubim baschetul şi de aceea venim de plăcere. Ne simţim bine şi mă bucur că pot astfel să ţin legătura cu sportul cu care am avut multe satisfacţii. Atâta timp cât putem face faţă cu brio, toţi o să venim să jucăm la Magic", a povestit Alex Kovacs, acum angajat în cadrul Grupului de Pompieri.

P.S. mai multe detalii si FOTOGRAFII inedite gasiti aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18250/353/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels