Ce post de radio asculti?

Loading...

Supremaţie pentru CSU


Ora exactă se dă de la Sibiu
Chiar dacă medieşenii au venit în număr mai mare la Sala Sporturilor pentru a susţine echipa favorită, Gaz Metan a pierdut din nou derbiul judeţului, de data aceasta în campionat. Sibienii şi ei încurajaţi de 200 de fani, au triumfat din nou în fieful Mediaşului,iar CSU a demonstrat că pentru moment este ce mai bună echipă de baschet din judeţ.

Bătuţi la nouă puncte în meciul din Cupa României, gaziştii au încercat la o săptămână distanţă să-şi ia revanşa în faţa celor de la CSU Sibiu, de data aceasta duelul de sâmbăta trecută contând pentru campionat. Lipsa lui Mojica plecat acasă din cauza unor probleme de familie a fost însă decisivă.
Sibiul a dominat partida de la un capăt la celălalt. Smith şi triplett au fost din nou locomotivele vagoanelor echipei lui Peter Schomers. CSU a condus la două punte după primul sfert, scord 25-23 şi şi-a păstrat firavul avantaj până la pauza mare, când a intrat la cabine cu un avantaj de numai un punct, 44-45. Când toată lumea se aştepta ca Mediaşul să dea o replică mai acidă în ultima jumătate a meciului, au ieşit din nou la rampă jucătorii lui Peter Schomers. Antrenorul Sibiului a cerut jucătorilor o apărare mai agresivă, iar Mediaşul a muşcat din momeala întinsă. Triplett a făcut din nou legea, iar Barbary a finalizat câteva contraatacuri în stilul său caracteristic, CSu conducând pe tabelă la finele sfertului trei cu 60-73. Gazul a picati şi fizic pe final, iar scorul a început să ia vizibil proporţii, gruparea de pe Cibin fiind oprită din forcing doar de sunetul direnei care a anuţat finalul meciului şi succesul fără dubii al lui CSU Sibiu, cu scorul 78-95, spre fericirea fanilor care i-au însoţit din nou la Mediaş. Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a mărturisit la final că meciul nu a fost chiar aşa de uşor, după cum arată scorul. "Eu zic că a fost mai greu decât în Cupa României. Am învins la 17 punte şi normal că suntem cu toţii fericiţi. Mediaşul a căzut pe final şi noi am profitat" a declarat oficialul lui CSU Sibiu. Fanii lui CSU îşi vor vedea echipa favorită din nou la lucru, sâmbătă la Sala Mică de la Teatru, cu BC Târgovişte.

Vina pe arbitrii
Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Horea Rotaru a recunoscut din nou superioritatea Sibiului în faţa echipei sale, dar a atacat maniera de arbitraj. Rotaru şi-a asumat însă vina înfrângerii. "Am jucat bine până în minutul 30 şi puteam revenii în sfertul patru. Am pierdut iar foarte multe mingi. Din păcate Sibiul ne-a demonstrat încă odată că este o nucă foarte tare în această ediţie de campionat. Arbitrajul nu a fost unul normal şi maniera celor trei arbitrii a fost una ciudată" a declarat antrenorul Gazului.
Detalii complete si fotografii aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18287/677/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels