Ce post de radio asculti?

Loading...

România e la Sibiu


Horia Tecău şI Florin Mergea au făcut primele antrenamente în Sala Transilvania, iar de marţi l-I se alătură şI Victor Hănescu. Federaţia vinde la Sibiu 300 de bilete.

Doi dintre cei patru tenismeni care vor juca pentru România cu Franţa, în meciul de Cupa Davis de la finele săptămânii viitoare de la Sibiu, au început luni seară antrenamentele pe suprafaţa de joc, amenajată în Sala Transilvania. Vizibil impresionaţI de cum arată sala, Horia Tecău şI Florin Mergea sunt optimişti în privinţa şanselor de reuşită în meciul de dublu. Cei doi au rămas plăcut impresionaţI de condiţiile pe care le au la Sibiu“.Chiar dacă ei vin după meciuri foarte bune, asta nu înseamnă că sunt deja învingători. {anse sunt şI ele trebuie jucate. Legat de condiţiile de aici, sala arată impecabil. Este o sală cochetă şI avem tot ce ne trebuie” a mărturisit Mergea. {I colegul său de la “dublu” Florin Tecău crede că meciul va fi unul disputat şI şansele de succes există. “Noi încercăm. Cred că avem şanse mai multe la dublu şI de aceea am şI venit mai devreme la Sibiu, pentru a pregătii cât mai bine meciul. Este foarte greu, dar vrem să producem surpriza în faţa Franţei” a spus Tecău, la primul antrenament oficial avut loc la Sibiu. Ultimul component al lotului naţional, Andrei Pavel soseşte miercuri la Sibiu.

Sibienii au 300 de bilete
Cosmin Hodor, director de marketing al Federaţiei Române de Tenis, a declarat că până la urmă la Sibiu vor ajunge la vânzare mai mult decât 150 de bilete cât s-a stabilit iniţial. Biletele se vor vinde de vineri, la Sala Transilvania, organizatorii anunţând că nu se pot cumpăra mai mult de 3 bilete de persoană. “Tichetele se vor pune în vânzare pe 1 februarie. Oricum vom anunţa public cu o zi înainte ora de la care se vor putea cumpăra. O să fie în jur de 300 de bilete care se vor comercializa la Sibiu. Am scos maximul posibil în acest caz. Credem că este o cifră mai rezonabilă asta luând în calcul că sala nu dispune de locuri foarte multe” a explicat Hodor. Preţurile biletelor rămân neschimbate, adică 30 de lei pentru zilele de vineri şI duminică şI 20 de lei pentru sâmbătă.

Tragerea la sorţI la Thalia
Targerea la sorţI a meciurilor din cadrul Cupei Davis, va avea loc la Sala Thalia, cu o zi înainte de programarea primei partide. Meciurile vor începe, vineri 8 februarie la ora 13.00, sâmbătă 9 februarie la ora 14.00 şI duminică 10 februarie la ora 13.00. “Aşa prevede regulamentul, ca tragerea la sorţI să aibă loc cu 24 de ore înainte de primul meci” a mai explicat Cosmin Hodor.

Sală împodobită cu sute de flori
Pe marginea terenului de joc, unde se va disputa întâlnirea dintre România şI Franţa, au fost puse ghivece cu peste 600 de flori, în culorile alb-verde, adică cele oficiale ale Cupei Davis. Acestea au fost oferite de unul din sponsori, fiind cumpărate la preţul de 14,9 lei bucata. Lucrările de maenajare la Sala Transilvania sunt gata în proporţie de 90 la sută, lojele oficiale fiind deja amenajate pe parcursul zilei de luni. “A iesit o sală cochetă şI frumoasă, iar suprafaţa de joc arată foarte bine” a mărturist antrenorul, Adrian Marcu.
Detalii si FOTOGRAFII IN PREMIERA aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18313/580/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels