Ce post de radio asculti?

Loading...

La primul combat


Primul duel
Mediaşul şI Sibiul joacă primul dintr-o serie de trei meciuri în care se vor întîlnii cele două echipe în mai puţin de o lună de zile

După o pauză de o lună de zile în care jucătorii Gazului şI cei ai lui CSU Sibiu şI-au reîncărcat bateriile pentru noul sezon, cele două grupări baschetbalistice din prima ligă debutează oficial în 2008, cu un meci al marilor orgolii locale. Astfel sâmbătă de la ora 18.30, Mediaşul şI Sibiul se luptă în primul meci din cele două la capătul cărora una din echipe va accede în “Final Four” al Cupei României. După o săptămână în care mărul discordiei a fost numărul de bilete pe care CSU Sibiu le va primii de la Mediaş la acest meci, totul se va decide pe teren, acolo unde Mediaşul nu poate conta pe serviciile lui Robert Thompson, jucătorul de culoare al gaziştilor, accidentându-se la un meci de pregătire la Tg. Mureş. “Din păcate am înţeles că el nu va evolua, dar sperăm să fie recuperat măcar până la meciul din campionat de peste o săptămână” a declarat pentru http://www.sibianul.ro/ şi www.dragos-popescu.blogspot.com/ preşedintele clubului Corin Emil Cindrea. De partea cealaltă sibienii abordează partida cu un lot valid şI cu sete de victorie după cele trei înfrângeri din turneul din Austria şI Ungaria. La Mediaş, CSU va avea cel puţin 30 de suporteri, asta pentru că atâtea bilete le-au fost oferite sibienilor pentru această partidă. TotuşI numărul acestora va fi mult mai mare, solicitările venite pe adresa grupării sibienii fiind mult mai mari. “Am cerut 10 la sută din capacitatea sălii, dar am primit 30 de bilete. Solicitările au fost de peste 100, dar nu am avut cum să le onorăm. Am înţeles că vor venii foarte mulţI sibieni să îşI cumpere bilete chiar de la sala unde se joacă” a declarat Horaţiu Floca, de la CSU Sibiu. Biletele se pun în vânzare la Sala Sporturilor din Mediaş, cu două ore înainte de debutul meciului transmis în direct pe Telesport.

Prime şI la medieşeni
După ce directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc, a anunţat public că baschetbaliştii sibieni au bonus financiar pentru a învinge la Mediaş, preşedintele Gazului, Corin Emil Cindrea, a declarat vineri seară că are de gând să ofere o primă specială echipei, pentru a învinge. Cindrea a ţinut să declare că între Mediaş şI Sibiu nu sunt tensiuni şI nu e vorba de niciun război al orgoliilor. “Astea sunt invenţii de ale presei. Legat de meci, bineînţeles că ne dorim să învingem. Mă gândesc să le dăm şI un bonus pentru această partidă. Cred însă că mult mai important va fi meciul de sâmbăta viitoare din campionat” a spus Cindrea.


Articolul complet aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18225/489/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels