Ce post de radio asculti?

Loading...

Formaţie completă


Pavel a întregit miercuri seară lotul României reunite la Sibiu pentru meciul de tenis din Cupa Davis de la finele săptămânii viitoare.

Cu 40 de minute întârziere, tenismenul Andrei Pavel, şi-a făcut aşa cum a promis apariţia în Sala transilvania din sibiu, acolo unde în mai puţin de două săptămâni va juca, alături de Victor Hănescu, Horia Tecău şI Florin Mergea, în echipa de Cupa Davis a României, care se va bate probabil pe viaţă şI pe moarte cu naţionala mult mai titrată a Franţei. Degajat şI puţin obosit după drum, Pavel nu şi-a anulat antrenamenentul programat. Dacă săptămâna trecută era mai pesimist în privinţa şanselor de reuşită cu Franţa, Andrei Pavel crede acum că România poate produce surpriza. “Cupa Davis este Cupa Davis. Bineîţeles Franţa este cea mai puternică echipă dintre toate. Ei sunt favoriţI, dar sper să facem surpriza. Anul trecut ne-au bătut şI ei au făcut surpriza. Cine ştie cu spectatorii în spate, cu Sibiul în spate ca să zic aşa, ar fi frumos să reuşim să învingem. Avem şansa să jucăm acasă şI să fim într-o formă bună” a spus înainte de a păşI pe suprafaţa de joc, tenismenul în care România îşI pune cele mai mari speranţe pentru o victorie la simplu.

Impresionat de Tsonga
Andrei Pavel l-a caracterizat în câteva cuvinte pe posibilul său adversar, Tsonga. Românul spune despre Jo-Wilfried-Tsonga că va fi un adversar pe care nu şi l-ar fi dorit în acest monent. “M-a impresioant acest Tsonga şI a fost o surpriză şI pentru mine că a ajuns în finala de la Australian Open. Cred că pentru el este o motivaţie în plus că joacă primul meci de Cupa Davis cu ardoare. Dacă voi juca cu el sper ca experienţa mea să mă ajute să îl înving. Acum spre sfârşit de carieră contează foarte mult fiecare meci jucat de mine”

Jos pălăria pentru sală
Andrei Pavel, la fel ca şI colegii de echipă, a rămas uimit de schimbările făcute la sala în care se vor disputa partidele din 8,9 şI 10 februarie. Tenismenul care locuieştea cum în Germania cu soţia şI cei doi copii, crede că locaţia este mai mult decât cochetă. ”Sala arată foarte frumos, chiar neaşteptat de frumos aş zice. Am fost la Sibiu când am promovat tenisul în rândul copiilor şI am intrat în sală de atunci. Oricum arăta bine de atunci, dar acum cu terenul şI aşa aranjată e super” a opinat Pavel.
FOTOGRAFII si INREGISTRAREA INTERVIULUI gasiti aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18329/399/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels