Ce post de radio asculti?

Loading...

Doar 150 de bilete la Cupa Davis


Preţuri accesibile, bilete puţine
Costul unui bilet la meciul de Cupa Davis dintre Romînia şi Franţa de luna viitoare de la Sibiu este de 30 de lei în primele şi ultima zi şi 20 de lei în sîmbătă cînd are loc un singur meci.

Chiar dacă nu se ştie exact numărul de bilete care se vor comercializa pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa şi nici cîte vor ajunge la vînzare la Sibiu, Federaţia Română de Tenis a stabilit totuşi o dată oficială de la care acestea vor fi la îndemîna doritorilor. Conform directorului de marketnig al FRT, se ştie şi preţul oficial pentru bilete. „Nu ştiu încă cîte bilete vom vinde, dar am stabilit preţurile. Astfel în primele două zile un bilet costă 30 de lei pe zi, dar pentru a doua zi preţul este de 20 de lei. Un pachet complet pentru toate cele trei zile costă 80 de lei. Le vom pune în vînzare de la 1 februarie, o parte fiind comercializate la sediul FRT din Bucureşti, iar cealaltă parte la Sala Transilvania din Sibiu, acolo unde are loc partidia dintre Romînia şi Franţa” s explicat Cosmin Hondoş.

Au fentat Federaţia Internaţională
Preşedintele Federaţiei, Ilie Năstase a declarat că Sala Transilvania din Sibiu, va avea pînă la urmă doar 1900 de locuri la dispoziţie, în loc de 2200 cît se stabilise iniţial şi asta din cauza unor probleme tehnice. „Iniţial se amenajaseră 2200 de locuri, dar prin restrângerea rândurilor nu se mai putea circula printre acestea, aşa că am fost nevoiţi să mai scoatem din scaune şi aşa acum s-a ajuns să fie disponibile în jur 1900 de locuri”, a spus Năstase. Fostul mare tenismen a dezvăluit şi numărul de locuri alocat francezilor şi a confirmat încă odată că numărul de bilete puse în vînzare nu va depăşii cifra de 200 de tichete. „Conform protocolului francezii primesc 400 de locuri, apoi aşteptăm o informare de la Federaţia Internaţională de Tenis să vedem cîte vor şi cei de acolo. Nu cred că vom scoate la vînzare mai mult de 150-200 de bilete” a mai opinat Năstase.

Sosesc vineri la Sibiu
O parte din jucătorii componenţi ai echipei Romîniei pentru meciul cu Franţa, vor ajunge în oraşul de pe Cibin, chiar de vineri dimineaţă. Aceştia se vor caza la hotelul oficial ales respectiv la împăratul Romanilor, acolo unde vor fi cazaţi şi componenţii echipei franceze. Lotul Romîniei se va reuni în formaţie completă luni, cînd vor sosi Victor Hănescu şi Andrei Pavel, cei doi întîrziind din cauza participării la Australian Open.

detalii si foto aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18267/489/

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-mi vine sa cred... Intentionez sa vin la Sibiu pentru Cupa Davis (nu locuiesc in Romania) si risc sa nu gasesc bilet... Din astia comunismul si clientelarismul nu moare niciodata. Cred ca se transmite genetic.
Mona Popescu

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels