Ce post de radio asculti?

Loading...

Din nou derbi la Mediaş


Miză mult mai mare
Sibiul şi Mediaşul joacă sâmbătă de la ora 18.00 din nou, de data aceasta miza punctelor puse în joc fiind considerată mai importantă decît meciul din Cupa României.

La exact o săptămână distanţă cele mai titrate echipe de baschet din judeţ joacă din nou, de data aceasta în cadrul primei etape a returului campionatului naţional de baschet masculin. Gaz Metan şi CSU Sibiuse vor confrunta din nou, sâmbătă de la ora 18,00, la Mediaş, sibienii având atuul psihologic al succesului cu 89-80 din Cupă, tot în fieful gaziştilor. Directorul executiv al lui Csu Sibiu, Mircea Vulc. ţA fost destul de greu să învingem în cupă, iar acum cred că va fi şi mai dificil, pentru că altceva este în campionat. Am discutat împreună cu antrenorul şi le-am explicat amândoi jucătorilor că va fi vorba despre un meci foarte dificil şi să uite că am învins în campionat” a opinat oficialul clubului sibian. La fel ca şi săptămâna trecută Sibiul abordează partida cu un lot complet valid, iar deplasarea se va face cu câteva ore înainte de partida la care se mizează pe prezenţa a cel puţin tot atîţia fani cîţi au fost şi sâmbăta trecută.

Fără conducător de joc
Gaz Metan Mediaş este văduvită de prezenţa conducătorului de joc, Mojica, cel care a părăsit echipa imediat după jocul de săptămâna trecută, din cauza unor probleme medicale. Mircea Vulc crede că pentru Gaz Metan este o pierdere însemnată.„în general este greu de înlocuit aşa din mers un conducător de joc, într-o echipă. Mijioca era un jucător care arunca bine de la distanţă, dar Mediaşul mai are doi baschetbalişti, Marjanovic şi Dumitrescu, care sunt foarte buni la aceste aruncări”, a mărturisit Mircea Vulc. în schimb va reintra la medieşeni Rob Thomson, inapt la precedenta partidă. Americanul a făcut joi primele antrenamente uşoare şi va fi în lot la meciul de sâmbătă de la ora 18.00.

Mediaşul vrea răzbunare
Directorul tehnic al Gazului, Octavian şerban avertizează Sibiul că Mediaşul vrea să-şi ia revanşa şi că meciul va fi mult mai echilibrat decât cel de săptămâna trecută. „Jucătorii noştrii au tras tare zilele acestea şi sunt decişi să învingă. Noi ne-am mulţumii cu un succes şi la un punct diferenţă. Au avantajul ultimei victorii, dar poate că se vor relaxa şi atunci noi am fi în avantaj”, a opinat oficialul medieşenilor.

Nu s-au decis
Mediaşul nu a luat nicio decizie în privinţa celor doi jucători americani aflaţi în probe la echipă, dar este posibil ca unul dintre ei să evolueze sâmbătă contra Sibiului. „Sunt doi jucători pe care îi testăm, dar nu am luat o decizie finală. Ambii au cartea verde aşa că vor putea evolua dacă este nevoie”, a explicat directorul tehnic, Octavian Şerban. O decizie finală va fi luată până vineri.

detali si aici: http://www.prosport.ro/articole/sibiul-si-mediasul-joaca-din-nou-pe-o-miza-mai-mare/74526

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels