Ce post de radio asculti?

Loading...

CSU a tăiat Gazu


Sibiul a înfipt cuţitul pe jumătate.

Baschetbaliştii de la CSU Sibiu au mers croiţi să bată o echipă medieşeană măcinată de accidentări şi ghinioane, care a rămas şi fără cel mai bun jucător din lot.

Gaz Metan - CSU Sibiu 80 - 89 (19-24; 21-13; 20-25; 20-27)

Declaraţiile date de conducerile ambelor echipe înaintea meciului de sîmbăta trecută de la Mediaş, dintre Gaz Metan şi CSU Sibiu din Cupa Romîniei, cum că această competiţie nu este la fel de importantă ca şi campionatul, a fost total contrazisă de ceea ce s-a întîmplat pe teren. Ambele echipe au dorit victoria, lucru "trădat" de încrîncenarea cu care jucătorii ambelor echipe au evoluat. Sibiul a început mai timid meciul, dar chiar şi aşa au controlat ostilităţile în primul sfert la capătul căruia conduceau cu 24-19, spre satisfacţia celor peste 150 de fani sibieni prezenţi la meci. Mediaşul s-a trezit din pumni în următoarele zece minute, graţie evoluţiei bune a lui Marjanovic şi a conducătorului de joc, Mojica, care au readus echipa în joc, Gazul intrînd la pauză în avantaj, scor 40-37. Ultimele două sferturi au fost de infarct. Mai întîi sibiul a revenit în joc graţie lui Hatcher şi mai ales lui Clavon şi a condus la capătul sfertului trei la două puncte, scor 60-62. Mediaşul a marcat apoi de trei ori la rînd din spatele liniei de 3 puncte şi a condus cu 69-62 şi se părea că poate învinge. N-a fost să fie aşa pentru că CSU a replicat printr-o apărare agresivă şi contratacuri rapide, cu Clavon la finalizare, universitarii de pe Cibin impunîndu-se meritat cu 80-89. Finalu de meci l-a găsit pe tehnicianul sibian, Peter Schomers fericit de succesul despre care a spus că l-a dorit foarte mult. "Este o victorie importantă pentru noi. Am sperat să învingem şi sunt bucuros că am scos acest rezultat. Am jucat bine în apărare în ultima parte şi asta a contat" a mărturisit Schomers. De partea cealaltă, antrenorul Gazului, Horea Rotaru a recunoscut fair-play că rivala din Sibiu a dominat meciul şi a învins meritat. "Am suferit la capitolul pivoţi. Ne-au dominat sub panou şi la recuperări. Eu cred că această calificare este jucată pentru că e greu să învingem la Sibiu" a mărturisit Rotaru.

A plecat Mojica!
Conducătorul de joc al lui Gaz Metan Mediaş, americanul Javier Mojica, a plecat sîmbătă seară de la echipă, meciul cu CSu Sibiu, fiind ultimul jucat în Romînia de către acesta. Mojica le-a spus medieşenilor că are probleme în familie. "Din păcate el nu va mai juca la noi. L-am înţeles. Suntem oameni. Nu vă pot spune ce s-a întîmplat la el acasă. Sperăm ca într-o săptămînă să găsim un înlocuitor. Avem un american în probe deja. Este vorba de Max Miller şi va mai veni în aceste zile încă unul şi vom vedea cine va rămîne" a explicat antrenorul Gazului, Horea Rotaru. Surse oficiale din cadrul clubului au declarat că Javier Mojica a plecat acasă pentru că mama sa este grav bolnavă.
p.s. cronica completa si PRIMELE FOTOGRAFII DE LA MECI le gasiti aici: http://www.sibianulonline.ro/articol/ziar/sibiu/online/18232/677/

0 comentarii:

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels