Ce post de radio asculti?

Loading...

Ceva care doare TARE


S-a tot discutat despre sportul sibian in general si starea lui actuala.. asa cum un coleg de breasla a spus cu ceva timp inm urma.. sportul este mai degraba un domeniu virgin pentru cei care la nivel local ar trebui sa il sustina.. nu spun acum ca primarul Johnnis nu s-a implicat deloc in sport. A facut-o omul chiar daca in cazul fotbalului a fost vorba mai mult de campanie electorala. Vreau sa vorbesc despre periclolul care urmeaza.. Sa fim cinstiti.. Nenea primarul nu are deloc nevoie de electoratul pasionat de fotbal.. sau baschet, sau volei.. sau ce so mai practica in sibiul acesta.. Faptul ca a desfiintat echipa de fotbal care s-a dorit a fi fanion pentru sibieni, FC Sibiu, a demonstrat si real ca marele edil sef si-a luat mana de pe un domeniu care i statea mai mult atarnat de gat si il inomoda vizibil. Vinerea trecuta am fost la concertul lui Eros Ramazzotti si am scapat un oftat in clipa in care am ajuns la stadionul "Municipal"... Nicu Ceausescu s-ar rasuci probabil in mormant daca ar vedea ca stadionul pe care l-a facut pentru fotbalul sibian este acum batjocura autoritatilor locale. Nu e posibil ca pe un gazon unde odinioara juca Romania cu Campioana Mondiala Italia, sa fie calcat in picioare dc fanii unui cantaret italian cum e Ramazzotti. Oamenii saracii nu au nicio vina... Doar nu ei au amplasat scena in mijlocul gazonului pentru care alte orase sau echipe de fotbal ar da bani grei sa le aiba.. Daca aveti cumva drum zilele acestea prin Parcul Sub Arini.. uitati-va putin si la terenul de pe Municipal.. Plange saracul de durere si tristete.. pentru ca niste incapabili ca sa nu zic altfel au lasat vreo 5000 de oameni sa-l joace si sa-l batatoreasca intr-un hal de nici nu va inchipuiti.. Rusine Primariei ca isi bate joc asa de tare si de terenurile de fotbal.. Ce sa mai spunem de sprijin pentru altceva..

2 comentarii:

Valentin Serbanut spunea...

Chiar daca nu are nevoie de "electoratul sportiv" si ei nu il doresc, el nu ii doreste, este si primarul acelor oameni si este platit sa le ofere si lor ceva. Pe bune acum, o echipa in divizia B se tine cu 500.000 de euro pe an, poate chiar mai putin. Dupa ce la fiecare luna se anunta incasari de zeci de milioane de euro in urma anului electoral, nu era greu sa se dirijeze o parte din bani spre FC Sibiu.
Un obiectiv precum mentinerea unei echipe in liga a II-a pana la atragerea unui investitor nu este o paguba pentru un asemenea oras.

Valentin Serbanut spunea...

Corectie: "anului cultural" in loc de "anului electoral"

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Lista mea de bloguri

Persoane interesate

Labels